xradix Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Witam, prosze mi powiedziec jak zwiekszanie mocy wplywa na ten silnik, nierzadlo sie widzi te silniki z moca ponad 300HP, czy podniesienie mocy do takich wartosci moze przyczynic sie no uszkodzenia silnika? I jeszcze mnie zastanawia zuzycie paliwa po wgraniu softu, czy zuzycie bedzie wieksze? Kiedys po sofcie mojej 2.0tdi zuzycie napedu spadlo mi o 0,5 litra, jestem ciekawy czy w benzynie mwychodza podobne rzeczy czy raczej wieksza ilosc konikow bedzie potrzebowala wiecej jesc? Jesli tak too ile srednio rosnie spalanie? pozdrawiam Radek
moskal Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 silniki 1.8T 150KM po wymianie suszarki mozna podnieść bezproblemowo do ponad 400KM , 2.0T jest równiez podatny na modyfikacje ale na zmniejszenie zużycia nie licz bo to nie dizel turbo zyje turbo pije :gwizdanie:
bajk Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Bezpiecznie bez kucizny to bym powiedział 350KM..
Flyer Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 silniki 1.8T 150KM po wymianie suszarki mozna podnieść bezproblemowo do ponad 400KM + miliona innych gratów.
Dev Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Opublikowano 22 Kwietnia 2010 Bezpiecznie bez kucizny to bym powiedział 350KM.. owszem, ale nie kazdego 1.8T podniesiesz do takiej mocy bez grzebania w silniku
Rekomendowane odpowiedzi