jordan233 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam Zastanawiam się nad montażem Tutbo,tylko nie wiem jakie? Co polecacie,szukam czegoś gdzie osiągnę minimum 250-280KM
Thom4s Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Witam Zastanawiam się nad montażem Tutbo,tylko nie wiem jakie? Co polecacie,szukam czegoś gdzie osiągnę minimum 250-280KM Nie taniej wyjdzie sprzedać swoje auto i kupić S4... :gwizdanie:
Worf Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Witam Zastanawiam się nad montażem Tutbo,tylko nie wiem jakie? Co polecacie,szukam czegoś gdzie osiągnę minimum 250-280KM Nie taniej wyjdzie sprzedać swoje auto i kupić S4... :gwizdanie: Pewnie i taniej ale kolega nie o to sie raczej pytał. Zestaw oparty na jedny Turbo czy bi ?
jordan233 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 S4 , pytam o turbo pojedyncze ,ciekawi mnie tak to autko by chodziło z Turbo na tym silniku.
Iverson Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Nosb ma 2.7 BT do przekładki i podejrzewam , ze wyjdzie taniej włożyć ten motor, niż robić rzeźbę turbo do N/A
Soviet Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 pytałem kiedyś, tzn udałem głupa w jednej firmie w katowicach zajmującej się tuningiem mechanicznym, o coś takiego do swojego silnika (też 2.8), raz że patrzyli jak na idiotę, a dwa powiedzieli że skoro mam A4 to że za ok 40% tego co u nich miałbym zostawić kupie silnik z przekładką od S4 i o wiele więcej na tym zyskam, więc oczywiście grzecznie podziękowałem
jordan233 Opublikowano 24 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 24 Kwietnia 2010 no to chyba faktycznie przełożyć chociażby 2.7 BI do furki i będzie lepszy efekt,koszty wstawienia dobrego turbo będą DUŻE,lepiej przełożyć silniczek,niema sensu kontynuowania tego tematu :gwizdanie:
Dev Opublikowano 25 Kwietnia 2010 Opublikowano 25 Kwietnia 2010 mozna zapodac kompresssssssor, ale nie wiem czy tak na prawdę warto :polew: :polew: chyba lepiej rozejrzec sie za eS-ą :mysli:
Rekomendowane odpowiedzi