sławek78 Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Witam wszytskich. Podejrzewam że wwielu z nas miało taki problem lub ma nadal. BYłem dzisiaj u tapicera .NIe ma problemu z naprawą.Gorzej z materiałem. Skąd zdobyć taki materiał? Kolor fortli na zdjęciu poniżej. macie jakis pomysł? Shot with Canon PowerShot A60 at 2007-07-04 to akurat dobry fotel ale pokazuje aby widoczny był kolor Shot with Canon PowerShot A60 at 2007-07-04
cayenne Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Uwielbiam agrest Powiem Ci tak,zjechane masz ranty. Osobiście widziałem jak koleś miał włąśnie tylko te boczki obszyte innym kolerem niżfotel,z tym,że kolor był tak dobrany,że wyglądało jak oryginał. Tak chyba będzie wg mnie najprosciej.Albo poprostu poszukaj po szrotach A4 i stamtad wyciagnij fotel.
gadi Opublikowano 4 Lipca 2007 Opublikowano 4 Lipca 2007 Wykręć tylny podłokietnik i zawiez razem z fotelem do tapicera, jest on i tak cały czs złożony. A w miejsce starego materiału niech ci wstawi ciś podobnego. Stara sprawdzona metoda
wiki Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 ja bym dobrał podobny kolor materiału i będzie git, albo jakaś skórka na boczkach była by fajna, wariantów jest dużo, tylko mnie dreczy co tam na tych fotelach się działo że jeden podarty a na drugim zacieki, plamy jak po tygodnowej orgii
sławek78 Opublikowano 5 Lipca 2007 Autor Opublikowano 5 Lipca 2007 Co prawda pierwsza Helga miała koło 70 -siątki druga troche mniej ale widocznie Hans miał ochotę właśnie w audi:) A tak poważnie to wolałbym podłokietnika nie ruszać.Ale w ostateczności tak zrobie co chodzi o wstawki skórzane to musiałbym wszytkie 4 boki tak robic co wiąze sie oczywiscie z kosztami i do końca nie wiadomo jak to będzie wyglądało.. [br]Dopisany: 05 Lipiec 2007, 09:24 _________________________________________________Odnośnie plam , to chyab się wybiorę na pranie do myjni.piorą odkurzaczem na mokro. Czy ktos tak robił ??? i jakie efekty końcowe??
wiki Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 kup vanisch, gąbka w łape, miska wody i do roboty, teraz masz lato i w try miga ci wyschnie i pachnieć będzie aż miło
dawajrapa Opublikowano 5 Lipca 2007 Opublikowano 5 Lipca 2007 najprosciej bedzie jednak wyrwac caly nowy fotel z jakiegos szrotu, moze nawet z allegro z tym ze szukaj "a4 czesci" "a4 rozbiorka" itp. bo same fotele sa nawet w cenie, a tak moze Ci wymontuja za grosze. gdybys mieszkal blizej to dogadalibysmy sie- mam takie same fotele, a po weekendzie wrzucam kubelki, wiec te obecne beda na sprzedaz
Klima Opublikowano 18 Lutego 2008 Opublikowano 18 Lutego 2008 tylni podłokietnik da się wyjąć? bo ktoś zerwał z niego materiał i teraz chce obszyć bo tragicznie wygląda
Rekomendowane odpowiedzi