Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Wymiana sterownika od klimy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem ze sterownikiem,mianowicie rozlal mi sie jeden z wyswietlaczy,nie zawsze zalacza sie sprezarka i samoczynnie podwyzsza sie poziom nawiewu.Wyslalem go jednemu specjaliscie spod Warszawy,ale z braku czesci (wyswietlacza) odeslal mi ja spowrotem.Inny magik mowi,ze nie da sie wymienic wyswietlacza,ze trzeba wymienic caly sterownik.I tu moje pytanie-czy kupujac sterownik o dokladnie tym samym symbolu mam pewnosc,ze bedzie mi wszystko obslugiwal?Pozdrawiam.

Opublikowano

Kupując sterownik o identycznym numerze wszystko powinno hulać (jeżeli to on jest przyczyną problemów). Na 100% możesz też wymienić sam wyświetlacz (tylko nie wiem czy gdzieś dostaniesz), ogólnie robota bardzo prosta. To, że poziom nawiewu się zmienia nie musi oznaczać usterki. Dla pewności podaję nr Twojego sterownika z Etki: 8L0 820 043D.

Opublikowano

...rozumiem od czego zalezy,ale ja napisalem ,ze zawsze,niewazne,jaka temperatura...[br]Dopisany: 29 Kwiecień 2010, 12:22_________________________________________________Witam,kupilem na allegro uzywany sterownik i znowu to samo,nawiew sam zwieksza poziom,czy ktos ma to samo?Jaki moze byc tego powod?