Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wymiana foteli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ze tak odswierze temat. wie ktos moze czy da sie przerobic nieskladana kanape na skladana??[br]Dopisany: 25 Marzec 2011, 21:01_________________________________________________panowie wlasnie przerabiam u siebie kanape ze sztywnej na skladana i da sie to zrobic bez wiekszych problemow w domowych warunkach. jak ktos chetny moge wstawic opis ze zdjeciami po robocie.

Opublikowano

Byłbym wdzięczny :notworthy:

Będziesz pierwszy na forum, ja miałem się brać w tym tygodniu ale jakoś mnie to przeraża :embarrassed:

Opublikowano

wlasnie dzisiaj skonczylem przerobke. pasuje i rozklada sie idealnie :>

jak ktos sie nie zna to nie pomysli nawet ze bylo cos zmieniane.

jak znajde chwile to opisze to dokladnie i mam troche zdjec to tez moze wrzuce . tylko nie wiem czy w tym watku czy zalozyc nowy w dziale warsztat?? :mysli:

Opublikowano

Może lepiej w dziale warsztat :mysli:

Opublikowano

witam

wtrącę się w wątek z troszkę innym pytaniem. Zastanawiałem się ostatnio nad wymiana foteli w mojej 4 ale ze względu na inną rzecz: kiedy fotel opuszczę na maksa do dołu w dalszym ciągu głową "zapieram" o podsufitkę :kwasny: (mam 2 metry wzrostu :naughty:). Moje pytanie brzmi - czy są jakieś wersje foteli które opuszczają się niżej? Może da się coś przerobić aby dało się opuszczać fotele niżej. Czy ktoś kiedyś zastanawiał się nad takim tematem?

Z góry dziękuję za podpowiedzi i pozdrawiam

Opublikowano

kiedy fotel opuszczę na maksa do dołu w dalszym ciągu głową "zapieram" o podsufitkę :kwasny: (mam 2 metry wzrostu :naughty:). Moje pytanie brzmi - czy są jakieś wersje foteli które opuszczają się niżej?

Nie sądzę żeby jakiekolwiek fotele opuszczały się niżej niż w standardzie, bo jest to technicznie niemożliwe. BTW: zawsze możesz użyć szyberdachu :tongue4:

Opublikowano

a czasami zdarza mi się "wietrzyć" w ten sposób :kox: dzięki za informację.

Opublikowano

chlopaki wstawilem juz opis ze zdjeciami jak zamontowalem u siebie skladana kanape.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=200903.new#new

zapraszam do przeczytania i zycze milej roboty :)

Opublikowano

hehe ile mniejwiecj u tapicera bedzie kosztowalo obszycie standardowego przypadku wytartego boku ? :)