Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 1Z] moja audiolka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

powiedzialem w okresie wakacyjnym a nie na poczatku wakacji :polew: :polew: patrze caly czas tylko nic ciekawego nie upatrzylem

Opublikowano

fajna fura zmieniaj fele :good: kolorek ladny :naughty: ale ten brak klimy eh :confused4:

Opublikowano
  • Autor

fajna fura zmieniaj fele :good: kolorek ladny :naughty: ale ten brak klimy eh :confused4:

fele staram sie w te wakacje zmienic dzieki kolorek tez mi sie podoba a co do klimy to tez mam wielki zal ale daje rade :good:

Opublikowano

i nie zrob takiego bledu jak ja :D NIE KUPUJ 16" ;( celuj w 17" ja na nastepny sezpn bede zmieniac bo te fele wygladaja jak 15" :wallbash:

Opublikowano

Nie narzekajcie na ten brak klimy co chłopaka zniechęcacie. Kiedyś w ogóle nie było klimy :D i jakoś żyli, ważne że szyby się otwierają :gwizdanie: i szyberdach :) przynajmniej bez klimy mu tyle nie ciągnie wachy :kox: A samochodzik super, ogólnie dobry kolorek pod chromy no aluski jak skołujesz kase to włóż jakieś. I w ogóle to widze że mój sąsiad jesteś :D czyli kolejny wielki pluuuus. Sam muszę też te kierunki z boku wsadzić białeeeee.... i tobie też bym radził ale to kwestia gustu :)

pozdrawiaam

Opublikowano
  • Autor

o widze ze kolega z plocka mozem sie styknac gdzies na pogawetke heee

Opublikowano
:hi: Kiedyś na pewno :). :notworthy: Pozdrawiam :))
Opublikowano
  • Autor

no pozdrawiam czesc do uslyszenia :hi:

Opublikowano

Spoko uchwyt zdjęty u mnie nie dygaj :D też mi się nie podobał :naughty:

Opublikowano
  • Autor

heee :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2010, 05:03_________________________________________________58288341.jpg

[br]Dopisany: 06 Lipiec 2010, 23:32_________________________________________________47225840.jpg

Opublikowano

uuu :D Pucowanko chyba było :D ... Ładniutkie uwielbiam ten kolor w połączeniu z chromem ! :good: :good: :good: :good: :good: :good:[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 22:03_________________________________________________Skąd ty kolego jesteś :D ? W którą strone od pŁocka ?:>

Opublikowano
  • Autor

bodzanow heeee[br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 23:37_________________________________________________tylko ze od poniedziaalku jest w stanie krytycznym mialem wypadek :(

Opublikowano

Jaki wypadek :/ ?? Bodzanów ! ha Mam niedaleko rodzine, wczoraj właśnie tam byłem.

Co za wypadek co się stało ? ;([br]Dopisany: 07 Lipiec 2010, 23:42_________________________________________________Co z audicą !! gadaj szybko !! No i czy z Tobą wszystko ok?

Opublikowano

Mówią, że każdy młody kierowca prędzej czy później ma wypadek albo kolizję. Ja też miałem audikiem ale skończyło się tylko na uszkodzonym zderzaku i zawieszeniu.

Mów co się stało i czy z Tobą wszystko ok, bo to najważniejsze. Samochód można kupić nowy, liczy się człowiek.

Opublikowano

ta.. a ja się wczoraj dałem podpuścić i się ścigałem z policyjną Vectrą :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

mi nic zderzak urwalem bo mi sarna wyskoczyla i w row wlecialem nic powaznego juz zrobione wszystko :notworthy:

Opublikowano

Biedna sarenka :P przeżyła :> ? to git jak zrobione już. A ja potrzebuje 1000zł !!!!! :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

na co ci az tyle heee ja wczoraj odebralem z naprawy klocki drazki oleje filtry i jest ok jak narazie w niedziele po CB jade bo ciezka mi noga sie zrobila heeee

Opublikowano

na ubezpieczenie klocki i olej :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

jak na ubezbieczenie?? a Ty koleszko jestes z plocka czy okolic??