kamil642 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 Opublikowano 30 Kwietnia 2010 witam ma poważny jak dla mnie problem wyciągałem licznik z z samochodu odłanczałem go i nie wyświetla mi teraz kilometrów i świeci sie airbag ponadto nie świecą się wszyskie zaruwki podświetlające licznik i wszystko teraz żle wygłąda pomocy proszę jak to samemu naprawić bardzo pilne naprawdę bardzo proszę o odpowiedzi
Michal_777 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Licznik był tylko wyciągany czy wyciągany i rozbierany?
pablo_9 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Poducha mogła się zapalić bo przekręcałeś zapłon bez licznika także bez paniki można to wykasować VAG-iem, żarówki można wymienić też nic ciężkiego (żarówki się lubią zrypać przy wyjmowaniu licznika, włókna się pozrywały). Jeśli chodzi o licznik kilometrów to może jakaś inspekcja się zapaliła i nie wyświetla przez jakiś czas kilometrów, czy w ogóle nic nie masz wyświetlone?
kamil642 Opublikowano 2 Maja 2010 Autor Opublikowano 2 Maja 2010 gdy świeciłem na licznik kilometrów latarką to ledwo co było widac przebieg czyrzby spalona lamka
pablo_9 Opublikowano 2 Maja 2010 Opublikowano 2 Maja 2010 Dokładnie pewnie spaliła się żarówka także wszystko jest OK, wymień żarówki, wykasuj błąd poduchy i będzie
Rekomendowane odpowiedzi