Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zieleninka by Jędrasiński ;))

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja Zieleninka ;) :

L7sJr.jpg

PKtu9.jpg

b5qUA.jpg

b5ImA.jpg

Autko zakupiłem w tym tygodniu, takie jak widać na zdjęciach :) rocznik 1997, silnik 1,6.

Z wyposażenia ma chyba to co każda seria ;P wiec daruje sobie wymienianie co posiada. A w planach ringi na przód w chromie, albo xenony, tył diodowe białe. jakieś laćki ładne i ciemne szybki :)

chyba tyle może coś w trakcie podpatrzę od was ;)

I na bieżąco będę wklejał zdjęcia modów.

Szerokości :cool1:

15.02.2011 (Wizja:P)

Muszę trochę odświeżyć mój temat :) bo pojawiło sie kilka pomysłów na mody oczywiście czekam na wasze opinie :)

Na pierwszy ogień idą felgi wzoru jeszcze nie mam, ale wszystko w swoim czasie :P

potem gril oczywiście bez znaczka, ciemne szybki i jakiś wydech, tylko nie wiem czy owalny czy dwie rureczki - tyle na początek :)

Opublikowano

Mam taki sam kolor :audi: tylko z silnikiem 1.8, co do modów nie jestem zbytnio przekonany :thumbdown:... Zresztą koledzy się wypowiedzą...

Opublikowano

Proponuję na przód soczewki Valeo;) Nie żadne ringi (to nie astra I). Na tył nie "diodowe białe" tylko lampki po 2 lifcie:) Może gril s4? nie kupuj nic powyżej 16' (gdyż nie będziesz jeździć)<a jak już 16 alu to tylko Oryginalne Audi;))

To tylko moje zdanie;) A ogólnie samochodzik wporząsiu;)) Kiera rs :th: :th: :th:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 19:07_________________________________________________PS. Pozbądź się pomarańczowego koloru(kierunki na białe);))

Opublikowano
  • Autor

Proponuję na przód soczewki Valeo;) Nie żadne ringi (to nie astra I). Na tył nie "diodowe białe" tylko lampki po 2 lifcie:) Może gril s4? nie kupuj nic powyżej 16' (gdyż nie będziesz jeździć)< Oryginalne Audi;))

To tylko moje zdanie;) A ogólnie samochodzik wporząsiu;)) Kiera rs :th: :th: :th:[br]Dopisany: 02 Maj 2010, 19:07_________________________________________________PS. Pozbądź się pomarańczowego koloru(kierunki na białe);))

no kierunki też są w planach bo nie lubię pomarańczy :P

gril będzie bez znaczka ;)

kółka nie więcej niż 16 bo mam jeszcze kregosłup :D

a soczewki przemysłę.

dziękuje za porady :)

Opublikowano

Moim zdaniem ( i nie tylko moim, o czym za niedługo się przekonasz :gwizdanie: ) mody na minus, po pierwsze lampki z tyłu po 1/2 lifcie, bo białe ledy nie wyglądają dobrze, a przynajmniej nie na ciemnym lakierze (czyli a Twoim miejscu bym zostawił jak jest :) ), przód również po 2 lifcie zespolone, grill bez znaczka wygląda jak z wiejskiego tuningu, ja bym go zostawił, bo osobiście ten podoba mi się najbardziej (ew. RS4). Autko prezentuje się ładnie, 1,6 rulez :evil: .

Opublikowano
  • Autor

Moim zdaniem ( i nie tylko moim, o czym za niedługo się przekonasz :gwizdanie: ) mody na minus, po pierwsze lampki z tyłu po 1/2 lifcie, bo białe ledy nie wyglądają dobrze, a przynajmniej nie na ciemnym lakierze (czyli a Twoim miejscu bym zostawił jak jest :) ), przód również po 2 lifcie zespolone, grill bez znaczka wygląda jak z wiejskiego tuningu, ja bym go zostawił, bo osobiście ten podoba mi się najbardziej (ew. RS4). Autko prezentuje się ładnie, 1,6 rulez :evil: .

dzięki za opinię :)

co do 1.6 to kosiarki rules!! :)

Opublikowano

co do 1.6 to kosiarki rules!!

Ważne że pieszego wyprzedza;))

Możesz zainwestować w chromowane ramki i może licznik z fisem;)) Bardzo odmładza samochód;)) To tak na marginesie;pp :naughty: :naughty:

Opublikowano

0 chromu nie rob wiochy nie wkladaj zadnych bialych ledow i ringow na przod tylko ori lampy po lifcie

Opublikowano
  • Autor

0 chromu nie rob wiochy nie wkladaj zadnych bialych ledow i ringow na przod tylko ori lampy po lifcie

zle wygladaja takie ramki ? :

NoXb9.jpg

Opublikowano

Autko ładne .Powinieneś zrobić to samo co ja też planuje.Zmiana felg na 16,zmiana licznika z pełny fisem oraz lampy zespolone.Lamp nie muszę zmieniać bo już takie mam,ale czeka nas podobna praca i podobne wydatki.Pozdrawiam i życzę szerokości i bezawaryjności.

Opublikowano

Olafus kochanie jak się ni znasz to się nie odzywaj :polew: :polew: :polew:

Ramki w budziku to wiocha? :polew: :polew: :polew:

Jeden z podstawowych modw upiększania autka; :decayed: :decayed: :kox:

Opublikowano

zle wygladaja takie ramki ? :

NoXb9.jpg

Ramki są wporzo, sam takie mam jak i połowa forum, chodziło Mu chyba o jakiś inny chrom :afro:

Opublikowano

dsc01901i.th.jpg

i w lepszej jakości

dsc01590sx.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano
  • Autor

ciężko jest rozebrać to wszystko żeby dostać się do zegarów?

Opublikowano

Sciągasz tylko zaślepkę nad kolumną kierownicy( pociągnij do siebie ten plastik, jest na zaczepach) tam masz śubkę i zegary są Twoje:D

Opublikowano
  • Autor

dzięki uprzejme :) szkoda że nie ma opcji "podziękował" bo już byś miał pomagiera :P

W Vectrze jak się porwałem na zmiane podświetlenia zegarów to masakra z dostaniem sie do nich, ale w a4 lepszy dostęp. :)