heretic Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 mBank mBank mBank jedyny minus jaki mi przychodzi do glowy to jezeli ktos potrzebuje duzej kasy powiedzmy na nowe audi no to jest problem bo wyplacac tak duza kwote z bankomatu - troche przesada ale pozatym same superlatywy a lokata nocna super sprawa
I r o Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 Dla mnie też było ładnie pięknie w Aliorze dopóki nie podnieśli stawek za kartę oraz konieczność wpływów koło 2tyś aby nie płacić kolejnego myta. Tak więc rozstałem się z tym bankiem na zaskórniaki :gwizdanie i wszystko jasne a co innego polecacie poza mbankiem ?? nie mogę wpłacać co miesiąc, pracuje zagranicą i potrzebuje jakieś konto też w pl ps. obiło mi się kiedyś o uszy, że alior jest grecki, o ile to prawda to nie dziwią mnie wcale różne sztuczki
heretic Opublikowano 4 Maja 2010 Opublikowano 4 Maja 2010 mBank jest najrozsądniejszym rozwiązaniem prowadzenie konta, wszystkie operacje i przelewy kosztują 0 (słownie zero zł) mozesz mieć kilka podkont np. w PLN-ach w EURO lub FUNTACH za wydanie karty debetowej nic nie płacisz wszystkie formalności załatwisz listownie inna opcją jest Multibank względnie Eurobank, zasady podobne jak w mBaku ale z wypowiedzi reszty forumowiczów wynika ze mBank rządzi
Rekomendowane odpowiedzi