Gość fudi Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Witam, Potrzebuje numeru katalogowego oryginalnego wentylatora chłodnicy (lub jego zamienników) który jest przy sprzęgle wiskotycznym, znajduje się on bezpośrednio za chłodnicą. Silnik ADP 1.6 taki jak w moim opisie.
ROBERT Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Chodzi Ci o went. elektryczny, czy o śmigło went. wisko ?
zdzis Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Jeżeli chodzi ci o śmigło wentylatora wiskotycznego to numerek 058 121 301 B Silniczki ADP,ADR,AEB,1Z,AFY,AFN,AFF,AHU,AHL mają takie samo to od nich też możesz ściągnąć. Jeśli o coś innego chodzi to pisz
Gość fudi Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 058 121 301 B - ok, ten numer mam. Kupiłem oryginalny z stacji demontażu i chciałem się przekonać czy to oryginał. Był znaczek audi i vw na wentylatorze ale pisało "ITALY" to nie wiedziałem czy ori. Dzięki wielkie!
zdzis Opublikowano 5 Maja 2010 Opublikowano 5 Maja 2010 Raczej ori. na niektóre części pochodzą właśnie ze słonecznej Itali :> I z tego co pamiętam jak rozbierałem to niemiecki to o nie był. Albo praca zbiorowa
Rekomendowane odpowiedzi