tomalaaa Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 hej mam pytanie gdzie moge sprawdzic czy moje adui a4 b6 w standarcie milo manetke z FSi bo kupilem wlasnie samochod i mam zwykla manetka i niewiem czy mam mozliwosc wymiany na FSi oraz prosze o instukcje obslugi panela klimatyzacji pozdrawiam
zdzis Opublikowano 6 Maja 2010 Opublikowano 6 Maja 2010 Z tego co widzę w etce mogłeś oryginalnie nie mieć. Tu masz aukcje z takimi przełącznikiem o numerze 4E0 953 503 B http://www.allegro.pl/item1009267603_audi_a4_a6_a8_przelacznik_wycieraczek_nowy.html A jeśli jest komp pokładowy to numerek będzie 8E0 953 503 B Tyle z mojej strony, pozdro
antonio Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 hej mam pytanie gdzie moge sprawdzic czy moje audi a4 b6 w standarcie milo manetke z FIS? VIN do ETKI i sprawdzisz kody wyposażenia, wklejka w bagażniku również powinna to zawierać czy mam mozliwosc wymiany na FIS masz
Pawlo 2004 Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Bez zadnego problemu wymienisz, poszukaj na forum bo jest to ładnie opisane z całym fotostory Ps. Zmień w temacie z FSI na FIS a do tego temat jest w złym dziale :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi