Fello.w Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Witam Mam centralny z pilotem. Chciałbym dołożyć ori alarm do B5. Przeszukałem forum ale nie znalazłem podobnego tematu. Jakie komponenty trzeba by dokupić? (sprawdzę co mówią schematy instalacji - na pewno moduł sterownika, syrena) Czy można to rozwiązać z obecnym pilotem?, Jeżeli ktoś robił taki myk, to bardzo bym poprosił o krótki opis i doświadczenia. Pozdrawiam
scuzz Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Po co ci ori alarm? Generalnie strasznie dużo pracy a zabezpieczenie samochodu słabe i "rozklepane" przez złodziei.
rysiuu Opublikowano 7 Maja 2010 Opublikowano 7 Maja 2010 Nie tyle trudne w montażu i oklepane przez złodziei, co banalne do obejścia. Jeśli już chcesz wrzucić alarm, to załóż coś będzie robiło robotę np. seo dolphin lub tytan ds200.
Fello.w Opublikowano 8 Maja 2010 Autor Opublikowano 8 Maja 2010 Rozumiem. Pójść w stronę kompletnego alarmu z pilotem, czy wykorzystać sterowanie z centralnego? Pilot fabryczny jest zmiennokodowy?
rysiuu Opublikowano 8 Maja 2010 Opublikowano 8 Maja 2010 Jeśli masz centralny zamek sterowany ori pilotem, to montujesz bezpilotówkę (seo perfect, tytan ds300r) Piloty w a4 są zmiennokodowe.
Rekomendowane odpowiedzi