Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Wymiana głośników,jak je zamontować??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jak już o wzmacniaczach to jaki piec byłby najlepszy pod takie głośniki http://www.allegro.pl/item1026058097_ground_zero_gzrc_16x_180w_warszawa_od_ss.html ??

to zależy ile chcesz na niego przeznaczyć i czy wchodzi w rachubę używka

Opublikowano

tak właśnie używka jakaś bo trochę mocy dla nich by się przydało :gwizdanie:

Opublikowano

tak właśnie używka jakaś bo trochę mocy dla nich by się przydało :gwizdanie:

dalej nie podałeś ile pln'ów chcesz przeznaczyć, na sam przód np http://www.allegro.pl/item1052172013_alpine_mrv_f305.html

Opublikowano

no nie podałem tak konkretnie bo nie wiem ile to powinno kosztować na dobrą sprawe bo te ground zero kupiłem w całkiem fajnych pieniądzach ale tak spojrzałem na alledrogo i jest sporo piecy od tej firmy i może piecem z tej samej linji pojechać :decayed: np takie coś http://www.allegro.pl/item1056649971_ground_zero_gzia_2230hpx_rms_540w_extra_gratis.html

a ta alpine'ka od Ciebie z link na 4 kanały tylko jeden 30 amperowy bezpiecznik na 4 kanały to nie bedzie chyba za mocny :gwizdanie:

Opublikowano

Pulpit, a znasz serie V12 Alpine ??

Za tą kasę to najlepsze wzmacniacze jakościowo brzmieniowe.

Opublikowano

ja doskonale o tym wiem bo takich też szukałem jeszcze na rodek jakiś model patrzyłem. Szczerze to już troche zgłupiałem od tych wzmacniaczy i nie wiem co szukać

Opublikowano

no nie podałem tak konkretnie bo nie wiem ile to powinno kosztować na dobrą sprawe bo te ground zero kupiłem w całkiem fajnych pieniądzach ale tak spojrzałem na alledrogo i jest sporo piecy od tej firmy i może piecem z tej samej linji pojechać :decayed: np takie coś http://www.allegro.pl/item1056649971_ground_zero_gzia_2230hpx_rms_540w_extra_gratis.html

a ta alpine'ka od Ciebie z link na 4 kanały tylko jeden 30 amperowy bezpiecznik na 4 kanały to nie bedzie chyba za mocny :gwizdanie:

próbowałem Ci pomóc :rolleyes:

jeżeli nie wiesz ile chcesz przeznaczyć na piec, to z mojej strony pass, bo to właśnie najgłówniejsze kryterium wyboru, gdy by było mnie stać polatywałbym R8

zwracając uwagę na bezpiecznik :rolleyes: sorry ale nie masz jeszcze pełnej wiedzy na temat sprzętu, kupuj tego g-ZERO i rozkoszuj się z jakości dźwięku, która z pewnością Cię zadowoli

pozdr

Opublikowano

witam

i ja wlejze w ten temat :hi:

otoz tez chce zmienic glosniki w przednich drzwiach ale bez modyfikacji,najlepiej 13cm

ale trzeba cos pod nie-nie wiem co bo piszecie ze trzeba dystanse,ktos inny pisze ze trzeba

pierscienie jakies-moglby ktos wstawic dobre fotki tych rzeczy.dziekuje

Opublikowano

nie rozumiem dlaczego mi ciśniesz, ale spoko to że mam problem w wyborze pieca to jedno, a to że nie wiem ile na niego przeznaczyć do drugie bo wiadomo że jeśli coś co kosztuje np 400 zł jest niezłe ale jeśli dołoże te 150 i bedzie o wiele lepsze to tak zrobie i jakoś nie bede płakał, a takie gadanie o R8 to zachowaj dla siebie :gwizdanie:

pozdro.

próbowałem Ci pomóc :rolleyes:

jeżeli nie wiesz ile chcesz przeznaczyć na piec, to z mojej strony pass, bo to właśnie najgłówniejsze kryterium wyboru, gdy by było mnie stać polatywałbym R8

zwracając uwagę na bezpiecznik :rolleyes: sorry ale nie masz jeszcze pełnej wiedzy na temat sprzętu, kupuj tego g-ZERO i rozkoszuj się z jakości dźwięku, która z pewnością Cię zadowoli

pozdr