Bartass_1 Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 Witam.. Szukam koncepcji do zabudowy bagaznika A4. Robiliscie kiedys cuś takiego ? Mile widziane fotki..
boom_mike Opublikowano 8 Lipca 2006 Opublikowano 8 Lipca 2006 Wlasnie oddalem kolo zapasowe do odlewu pod zabudowe suba Gdzies za 2 tygodnie wrzuce fotki mojej pelnej zabudowy, wiec bedziesz mogl cos zerznac
Bartass_1 Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Opublikowano 9 Lipca 2006 Dzieki Mike.. Planuje w kole zrobic płyte + plexi i zamontowac wzmacniacze rozdzielacze pradu i kondensator.. Obudowe suba juz mam takze czekam na fotostory.. jak zmontuje u siebie to tez zapodam.. Narazie czekam na piecyk w środe juz bedzie w moich łapkach :v [ Dodano: 2006-07-26, 00:01 ] Wreszcie udalo mi sie wytaszczyc wszystko z bagaznika i z pudel... Fakt, faktem zabralem sie poznym wieczorem i tylko wyszly male przymiarki i modyfikacje i nie wyglada to okazale jak u Mike'a ale to poczatek. Mam nadzieje, ze uda mi sie jutro (jak czas pozwoli poczynic postep.. Dzien 1 to zebranie gratów i ocena sytuacji.. sorka za fotki ale robilem je telefonem:P [ Dodano: 2006-07-26, 23:04 ] dzien 2.. dorobilem podloge i zostal wyciety otwor na plexi..
Rekomendowane odpowiedzi