Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALL] Brak podświetlenia bagażnika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj zmieniałem żarówkę w bagażniku tą z boku po lewej stronie bo nie świeciła i gdy zmieniałem to zrobiłem zwarcie :wallbash: i teraz nie świeci mi wcale podświetlenie bagażnika przeglądnołem wszystkie bezpieczniki i niestety są dobre teraz niewiem gdzie szukać przyczyny :thumbdown: miał ktoś taki problem? Będe wdzięczny na jakiekolwiek na nakierowanie mnie gdzie szukać :hi:

Opublikowano

... Będe wdzięczny na jakiekolwiek na nakierowanie mnie gdzie szukać :hi:

Jeśli bezpieczniki na pewno są całe, a żarówka nie jest przepalona i mimo to nadal nie świeci, to być może sfajczył się jakiś kabelek.

Sprawdź, czy masz napięcie w gnieździe lampki.

--

Pozdrawiam.

Sławek

Opublikowano
  • Autor

sprawdzałem i niedochodzi napiecie na kablach :confused4: może jakiś modół sie sfajczył :mysli: wie może ktoś skąd dochodzi zasilanie do bagażnika moża jakaś płytka sie sfajczyła szukam w książce A4 sam naprawiam ale niemoge znaleść skąd dochodzi to zasilanie do bagażnika :confused4:. Reszta wszystko mi działa tak jak powinno całe oświetlenie wnętrza i reszta wszystko działa tylko nie świecą 2 żarówki w bagażniku.[br]Dopisany: 10 Maj 2010, 17:12_________________________________________________Rozebrałem ten wyłącznik na klapie co jak sie zamyka to gaśnie wygląda na sprawny bo jak zamykam klape to coś pyka w sterowniku do centralnego po prawej stronie w bagażniku niewiecie czy da sie to rozebrać ? bo nie chce niczego uszkodzić.

Opublikowano

sprawdź bardzo dokładnie bezpieczniki może lekko się przepalił i bardzo tego nie widać

Opublikowano
  • Autor

za oświetlenie bagażnika jes6t odpowiedzialny bezpiecznik nr 38 jak go wyciągne to nieświeci oświetlenie wnętrza po otwarciu drzwi a jak włoże to działa czyli bezpiecznik sprawny potrzebuje schematu jak dochodzi to zasilanie ma może ktoś ten schemat ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy problem udało sie rozwiązać, mam to samo ;)

Opublikowano
  • Autor

Niestety nie jak masz od kogo przełożyć pompkę od centralnego to mógłbyś zobaczyć czy to ona przynajmniej jedną z możliwości byśmy wykluczyli ja niemam od kogo sprawdzić a na razie szkoda mi kasy na nową (używke) 250 zł i to jeszcze nic pewnego czy to to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Po moich wczorajszych walkach i sprawdzeniu 90% kabli znalazłem gdzie u mnie wystąpiła usterka. :)

Mianowicie w pompce zamka centralnego przypaliła się ścieżka. Po moim mostku, udało się Lamka świeci :)

dsc0186r.jpg

dsc0191o.jpg

dsc0192wq.jpg