korleone Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Panowie - jest taka sprawa: Na zimnym silniku audik odpala szybko. Na ciepłym jak nie poczekam 5s po przekeceniu kluczyka (zanim włączy się radio itd) to długo kręci zamim zapali. W obu przypadkach kontrolka od świeć żarowych gaśnie szybko. W czym może być problem: czujnik temp. paliwa, świece żarowe, ... ? pozdrawiam korleone
korleone Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 nie - a robiłeś cos takiego u siebie ?
dziadek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 nie - a robiłeś cos takiego u siebie ? Robiłem w Passacie AWX- zaden problem. Sprawdzasz VAGiem, dokładnie która grupa poszukaj na forum i przestawiasz odkręcając trzy śruby na kole rozrządu. All.
korleone Opublikowano 11 Maja 2010 Autor Opublikowano 11 Maja 2010 Jak poczekam 5 sekund na przekręconym kluczyku to odpala od razu i bez problemu - tyle czasu chyba się nie synchronizują
dziadek Opublikowano 11 Maja 2010 Opublikowano 11 Maja 2010 Jak poczekam 5 sekund na przekręconym kluczyku to odpala od razu i bez problemu - tyle czasu chyba się nie synchronizują A to sorry ty nie krecisz 5 sek tylko czekasz ...o to nie wiem , sorry za wprowadzenie w błąd
henio Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 witam mialem podobny problem z odpalaniem,przestawiony zaplon po przestawieniu problem znikl
Darkiew Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Witam, u mnie było to samo , filtr paliwa łapał lewe powietrze .Zakretka na dole filtra była za mocno dokrecona i uszkodziła sie uszczelka , to było powodem ciezkiego zapalania auta.
Rekomendowane odpowiedzi