Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Co myslicie o tych felgach rs4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Właśnie przymierzam sie do zakupu nowych kol do mojego audi a4 5b i mam dylemat co kupić :myśli: co myślicie o tych kolach? bedla pasowały? http://allegro.pl/item1024597470_nowe_felgi_rs4_18_z_oponami_audi_a3_a4_a5_a6_a8.html i co myślicie o tych gumach?

PS. moje audi to typowy czarnuch czarny lakier czarne lampy grill rs4 gleba brak emblematów :cool1:

a może zupełnie coś innego?

Opublikowano

Felgi jak felgi, poszukaj na forum a znajdziesz jakieś fotki. Niektórzy pewnie zaczną krzyczeć zaraz, że to plastelina, lepiej kupić ori. Powiem tak - na tzw. plastelinie też można jeździć i nie prostować. Zależy pewnie od konkretnego przypadku.

Co do opon, to cholera go wie, co to jest. Widzę, że w tej cenie możesz też wybrać Nankang - jeżeli chodzi o NS2, to bierz, albo dużuć do falkena.

Opublikowano

Podróby :) I dziwnie zrobione poszukaj na allegro ładniejszego wzoru :) Ja też uważam że "plastelina" może być i się jeździ :)

Opublikowano
  • Autor

heh sorka mój błąd :) wydaje mi się ze felgi z czarnym wyglądały by do czarnucha lepiej?! bo nie mam żadnych elementów srebrnych..

Opublikowano

podepnę się pod temat...

a co sądzicie o takich felgach: http://allegro.pl/item1027907551_17_rs4_audi_5x112_germany_rasowe.html

wiem ze są od niemieckiego producenta i włoskiego...

czy te felgi to jakaś tania podróbka i plastelina?

czy lepiej kupić cos używanego ale oryginalnego?

Witam

Myślę że to kiepska podróba felg Audi. Lepiej kupić "bardziej" oryginalne (może inny wzór) czyli

wyprodukowane przez lub na koncesji Audi

Pozdrawiam

Rafał

Opublikowano

Fele nie wyglądają źle wręcz przeciwnie ale ile są warte tego nie wie nikt.

Znów z używanymi ori też moze byc problem od kogo kupisz, czy są proste itd. Zawsze jest to ryzyko :kwasny:

Opublikowano
  • Autor

a jakie ET polecacie do b5? 35 czy 45? tak żeby kolo pokryło się z linia nadkola? ... przy glebie oczywiście kola 18 / 40 tak żeby nie obcierało :)

Opublikowano

podepnę się pod temat...

a co sądzicie o takich felgach: http://allegro.pl/item1027907551_17_rs4_audi_5x112_germany_rasowe.html

wiem ze są od niemieckiego producenta i włoskiego...

czy te felgi to jakaś tania podróbka i plastelina?

czy lepiej kupić cos używanego ale oryginalnego?

jak na moje śliczne - jeden z najbardziej udanych wzorów OOOO

do dzisiaj świetnie wyglądają na niuniach, choć wzór nie jest najmłodszy

wejdź w kontakt ze sprzedawcą

niech ci prześle certyfikaty

dowiedz się o gwarancję na piśmie

i wtedy rozważ temat

na moje - warto

zdrowaś

k.

Opublikowano

Jedne były niby "GERMANY" a zapewne produkowane w ChRL czyli Chińska Republika Ludowa :)

Aluminium mają Chińczyki różne (raz lepsze raz gorsze) ale lakiery słabe (się łuszczą dość szybko).

Jak już te podroby chcesz kupić to pamiętaj o gwarancji, na pewno Ci się przyda ;)

A wzory ładne, żywcem zerżnięte z oryginałów.

Opublikowano

Witam!

Właśnie przymierzam sie do zakupu nowych kol do mojego audi a4 5b i mam dylemat co kupić :myśli: co myślicie o tych kolach? bedla pasowały? http://allegro.pl/item1024597470_nowe_felgi_rs4_18_z_oponami_audi_a3_a4_a5_a6_a8.html i co myślicie o tych gumach?

PS. moje audi to typowy czarnuch czarny lakier czarne lampy grill rs4 gleba brak emblematów :cool1:

a może zupełnie coś innego?

rzuć okiem na lokalizację i koszt kuriera...