Coleman Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Mialem problem z oswietleniem gornym poniewaz wylecialo mi takie cos z tad z tąd zdzis namowil mnie zebym to zrobil lecz to bylo kiedys klejone wzielem nozyk i delikance odcinalem i podwadzalem szybkie i zeszlo nastepnie odkrecilem dwie srubeczki i odszedl caly ten panel pozniej odkrecilem nastepne dwie srubeczki od takiej kostki i wypielem ja z tamtad wyleciala mi taka czesc heee po obejzeniu zauwazylem ze ta czesc jest peknieta wiec nic nie dalo rady zrobic... zalamany skrecilem wszystko do kupy zamontowalem do dachu i delikanie koncowke ta posmarowalem klejem i przyczepilem tam gdzie mialo to miejsce poczekalem chwile i cod jest mozno przyczepione a co najwazniejesze dziala to Sorrry za taki kogel mogel.... a oto efekt koncowy :
zdzis Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 No a nie mówiłem tylko że między przełącznikiem a mocowaniem powinna być sprężynka. I pękła co ta biała mała część? czy co?
Coleman Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 no tak pekla ale i tak jest zrobione
zdzis Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Mam nadzieję że nie urwiesz... :> Jak ci sie upierdzieli z blaszki zrób
redaudi Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 witam kolegów, Mi w lampce nie świecą te boczne żarówki (kupiłem drugi nowy komplet, który też nie świeci), nie wiem dlaczego? Czy mógł by mi ktoś pomóc, powiedziec co trzeba zrobic żeby świeciły razem ze środkową żarówką. za pomoc z góry dziekuje
Coleman Opublikowano 12 Maja 2010 Autor Opublikowano 12 Maja 2010 hmm a rozbierales ten panel od swiatla ??
zdzis Opublikowano 12 Maja 2010 Opublikowano 12 Maja 2010 Rozkręć całą lamkę sprawdź polączenia i wszystko będziesz wiedział czemu taj jest. może dioda poszła, w sumie nie wiem po co ona jest, znaczy nie patrzyłem nawet za bardzo...
redaudi Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 hmm a rozbierales ten panel od swiatla ?? Rozkręć całą lamkę sprawdź polączenia i wszystko będziesz wiedział czemu taj jest. może dioda poszła, w sumie nie wiem po co ona jest, znaczy nie patrzyłem nawet za bardzo... rozebrałem dzisiaj z rana lampkę i połączenia wygladają dobrze nie wiem co może być przyczyną że świeci mi tylkok środkowa żarówka
steve69 Opublikowano 13 Maja 2010 Opublikowano 13 Maja 2010 rozebrałem dzisiaj z rana lampkę i połączenia wygladają dobrze nie wiem co może być przyczyną że świeci mi tylkok środkowa żarówka Co to znaczy "połączenia wygladają dobrze" ??? Sprawdzałeś miernikiem, czy napięcie dochodzi, czy tylko się przyglądałeś? -- Pozdrawiam. Sławek
Coleman Opublikowano 13 Maja 2010 Autor Opublikowano 13 Maja 2010 chyba ze masz miernik w oczach hee :polew:
Mceleron Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 hej kolego poradziłeś sobie z tym problemem? Ja od niedawna jestem posiadaczem A4, ale też mam ten problem ze nie mam tego suwaka, był już urwany. Tak spytam kolegów czy może ktoś miałby taka cześć odsprzedać . Oczywiście jestem na dziale sprzedaż i szukam tego ale ciężko znaleźć. Dlatego Jeśli miałby ktoś taki suwak Proszę o PW. Dzieki
MANIUNI Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Dzięki poradzie ("trochę dziwnie napisanej; kogiel mogiel") udało mi się rozwiązać problem:wink:
szymon441992 Opublikowano 13 Lipca 2014 Opublikowano 13 Lipca 2014 Pod siedzeniem pasażera łączą się kabelki, syganały z drzwi co idą i to też często w b5 lubi się rozłączać i lampka nie świeci
Rekomendowane odpowiedzi