Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Sprężyny obniżające -30mm BETATEC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z firmą BETATEC znalazłem takie spręzyny obniżające -30 i jestem ciekaw czy byłby to dobry wybór ? proszę o pomoc :>[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 00:10_________________________________________________Chyba nikt nie miał do czynienia :D będę pierwszy zdam relacje jak sie sprawują

Pozdro

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kupił kolega te sprężyny :mysli: bo ja sie własnie nad nimi zastanawiam obecnie, cena OK

Opublikowano

ja kupiłem do mojej A6 i jestem zadowolony, wolnym czasem wstawię zdjęcia

Opublikowano

ja kupiłem do mojej A6 i jestem zadowolony, wolnym czasem wstawię zdjęcia

twarde sa te spręzynki :mysli:

Opublikowano

obniżając o 3 cm muszą być trochę twardsze, ale autko takie jak A6 dużo lepiej się prowadzi na takich springach

Opublikowano

obniżając o 3 cm muszą być trochę twardsze, ale autko takie jak A6 dużo lepiej się prowadzi na takich springach

Bo tak sie zastanawiam czy kupić te betatec -30 czy moze FK -35/40 do mojego obecnie mam z -35/-50 :disgust: noi chciałbym to jakos wyrównać

Opublikowano

w poprzedniej A4 miałem -35/-30 LOWTECa i też były niezłe, zobaczymy jak na tym zestawie dłużej pojeżdżę ...

Opublikowano
  • Autor

U siebie już tez mam zamontowane i jak narzazie wszystko ok jestem zadowolony , jutro postaram się zrobić jakieś foto[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 18:53_________________________________________________na angielskiej stronie udało mi się ostatnio znałeś jednego passata na tych sprężynach http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=281758&page=2

Opublikowano

U siebie już tez mam zamontowane i jak narzazie wszystko ok jestem zadowolony , jutro postaram się zrobić jakieś foto[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 18:53_________________________________________________na angielskiej stronie udało mi się ostatnio znałeś jednego passata na tych sprężynach http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=281758&page=2

I jak z tym foto bo własnie sie nad nimi zastanawiam[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 15:51_________________________________________________Siadło wiecej niz-30 :mysli:

Opublikowano

Ja kupiłem - 60 :)

Opublikowano

Ja sie fotek nie doczekałem i kupiłem -30 dzisiaj, załoze na tył tylko bo tam wymaga, obecnie stoi -65 :gwizdanie: i trzeba wyrównac z przodem, a na jakich amorach posadziłeś te -60 :mysli:

Opublikowano
  • Autor

Mój stoi tak na tych sprężynach dscf2126.jpg

i powiem ze jak narazie jestem zadowolony :>

Opublikowano

Elber a na jakie amory to montowałes :mysli: spręzynki leżą już na chacie, tylko teraz amory mógłbym kupić na tył :przebiegly:

Opublikowano
  • Autor

przednie na orginalne amorki a tył kupiłem nowe Sachsa bo stare już były wylane i jeździ się bardzo przyjemnie, jechałem juz w 5 osób w samochodzie i na nierównościach zachowuje się bardzo dobrze także myślę ze nie warto do -30 kupować sportowych amorków :)

Opublikowano

przednie na orginalne amorki a tył kupiłem nowe Sachsa bo stare już były wylane i jeździ się bardzo przyjemnie, jechałem juz w 5 osób w samochodzie i na nierównościach zachowuje się bardzo dobrze także myślę ze nie warto do -30 kupować sportowych amorków :)

No ja obecnie mam załozone normalne 1ba i teraz mam dylemat czy inwestować w amory sportowe czy własnie kupić dedykowane do A4, przód obecnie tez mam na serie i nie narzekam również, jedynie tył... ale to sie zmieni na dniach :decayed:

Myślałem o MTSach ale do Q nie ma :thumbdown: więc zostana mi chyba te sachs :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

przy normalnych amorkach i sprężynach -30 to jest dość dobry kompromis między wyglądem a komfortem :wink4:

Opublikowano

przy normalnych amorkach i sprężynach -30 to jest dość dobry kompromis między wyglądem a komfortem :wink4:

Ale ludzie potrafią być uparci w swojej głupocie :gwizdanie:

Opublikowano

Ale ludzie potrafią być uparci w swojej głupocie :gwizdanie:

:tongue4: udowodnie Ci że sie mylisz :tongue4:

:decayed:

Opublikowano
  • Autor

armistead to uzasadnij bo czytałem kiedyś na forum ze auto jeśli jest obniżone i ma org sprężyny to złe się zachowuje pływa pod obniżeniem , jak do tej pory jeszcze nic mnie nie zaskoczyło

Opublikowano

armistead to uzasadnij bo czytałem kiedyś na forum ze auto jeśli jest obniżone i ma org sprężyny to złe się zachowuje pływa pod obniżeniem , jak do tej pory jeszcze nic mnie nie zaskoczyło

jedyne co to szybciej sie zużyją te amory pod takimi spręzynami, pływanie było by jesłi byłby amory i spręzyny nie do tego auta(u mnie tak jest) a przy takiej znikomej glebie nie ma to duzego wpływu na "pływanie", mam z przodu -35 i jest naprawde OK, na dniach założe tył -30 na amorach od serii i wątpie żebym załował tego posuniecia(amory stare ale przez wyjeciem miały 70% skuteczności)