Opublikowano 13 Maja 201016 l Witam mam pytanie czy ktoś miał do czynienia z firmą BETATEC znalazłem takie spręzyny obniżające -30 i jestem ciekaw czy byłby to dobry wybór ? proszę o pomoc :>[br]Dopisany: 13 Maj 2010, 00:10_________________________________________________Chyba nikt nie miał do czynienia będę pierwszy zdam relacje jak sie sprawują Pozdro
Opublikowano 29 Maja 201016 l Kupił kolega te sprężyny bo ja sie własnie nad nimi zastanawiam obecnie, cena OK
Opublikowano 29 Maja 201016 l ja kupiłem do mojej A6 i jestem zadowolony, wolnym czasem wstawię zdjęcia
Opublikowano 30 Maja 201016 l ja kupiłem do mojej A6 i jestem zadowolony, wolnym czasem wstawię zdjęcia twarde sa te spręzynki
Opublikowano 30 Maja 201016 l obniżając o 3 cm muszą być trochę twardsze, ale autko takie jak A6 dużo lepiej się prowadzi na takich springach
Opublikowano 30 Maja 201016 l obniżając o 3 cm muszą być trochę twardsze, ale autko takie jak A6 dużo lepiej się prowadzi na takich springach Bo tak sie zastanawiam czy kupić te betatec -30 czy moze FK -35/40 do mojego obecnie mam z -35/-50 noi chciałbym to jakos wyrównać
Opublikowano 30 Maja 201016 l w poprzedniej A4 miałem -35/-30 LOWTECa i też były niezłe, zobaczymy jak na tym zestawie dłużej pojeżdżę ...
Opublikowano 30 Maja 201016 l Autor U siebie już tez mam zamontowane i jak narzazie wszystko ok jestem zadowolony , jutro postaram się zrobić jakieś foto[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 18:53_________________________________________________na angielskiej stronie udało mi się ostatnio znałeś jednego passata na tych sprężynach http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=281758&page=2
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l U siebie już tez mam zamontowane i jak narzazie wszystko ok jestem zadowolony , jutro postaram się zrobić jakieś foto[br]Dopisany: 30 Maj 2010, 18:53_________________________________________________na angielskiej stronie udało mi się ostatnio znałeś jednego passata na tych sprężynach http://www.passatworld.com/forums/showthread.php?t=281758&page=2 I jak z tym foto bo własnie sie nad nimi zastanawiam[br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 15:51_________________________________________________Siadło wiecej niz-30
Opublikowano 2 Czerwca 201016 l Ja sie fotek nie doczekałem i kupiłem -30 dzisiaj, załoze na tył tylko bo tam wymaga, obecnie stoi -65 :gwizdanie: i trzeba wyrównac z przodem, a na jakich amorach posadziłeś te -60
Opublikowano 3 Czerwca 201016 l Autor Mój stoi tak na tych sprężynach i powiem ze jak narazie jestem zadowolony :>
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l Elber a na jakie amory to montowałes spręzynki leżą już na chacie, tylko teraz amory mógłbym kupić na tył
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l Autor przednie na orginalne amorki a tył kupiłem nowe Sachsa bo stare już były wylane i jeździ się bardzo przyjemnie, jechałem juz w 5 osób w samochodzie i na nierównościach zachowuje się bardzo dobrze także myślę ze nie warto do -30 kupować sportowych amorków
Opublikowano 7 Czerwca 201016 l przednie na orginalne amorki a tył kupiłem nowe Sachsa bo stare już były wylane i jeździ się bardzo przyjemnie, jechałem juz w 5 osób w samochodzie i na nierównościach zachowuje się bardzo dobrze także myślę ze nie warto do -30 kupować sportowych amorków No ja obecnie mam załozone normalne 1ba i teraz mam dylemat czy inwestować w amory sportowe czy własnie kupić dedykowane do A4, przód obecnie tez mam na serie i nie narzekam również, jedynie tył... ale to sie zmieni na dniach Myślałem o MTSach ale do Q nie ma więc zostana mi chyba te sachs :gwizdanie:
Opublikowano 8 Czerwca 201016 l Autor przy normalnych amorkach i sprężynach -30 to jest dość dobry kompromis między wyglądem a komfortem
Opublikowano 8 Czerwca 201016 l przy normalnych amorkach i sprężynach -30 to jest dość dobry kompromis między wyglądem a komfortem Ale ludzie potrafią być uparci w swojej głupocie :gwizdanie:
Opublikowano 8 Czerwca 201016 l Ale ludzie potrafią być uparci w swojej głupocie :gwizdanie: udowodnie Ci że sie mylisz
Opublikowano 8 Czerwca 201016 l Autor armistead to uzasadnij bo czytałem kiedyś na forum ze auto jeśli jest obniżone i ma org sprężyny to złe się zachowuje pływa pod obniżeniem , jak do tej pory jeszcze nic mnie nie zaskoczyło
Opublikowano 8 Czerwca 201016 l armistead to uzasadnij bo czytałem kiedyś na forum ze auto jeśli jest obniżone i ma org sprężyny to złe się zachowuje pływa pod obniżeniem , jak do tej pory jeszcze nic mnie nie zaskoczyło jedyne co to szybciej sie zużyją te amory pod takimi spręzynami, pływanie było by jesłi byłby amory i spręzyny nie do tego auta(u mnie tak jest) a przy takiej znikomej glebie nie ma to duzego wpływu na "pływanie", mam z przodu -35 i jest naprawde OK, na dniach założe tył -30 na amorach od serii i wątpie żebym załował tego posuniecia(amory stare ale przez wyjeciem miały 70% skuteczności)