Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

cztery 18stki ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale zjechali chłopoka :shocked:

Opublikowano

To tylko konstruktywna krytyka, którą nie każdy umie docenić. Ale myślę, że w przypadku kolegi karolek61 będzie inaczej :good:

Opublikowano

Co do haka to kolega mówił, że potrzebuje ;) Widzę tak czytacie..

Co do modów to każdy robi jak chce.. :) Znowu nie róbcie każdego auta takiego samego ;)

Podoba mu się to dobrze :cool1:

Opublikowano

Widze ze Ty nie czytasz;p

"chciał bym wiedzieć co wam się w niej podoba/nie podoba i co mógł bym zmienić/dodać"

do tego jest forum publiczne zeby wyrazic swoje ja, zjechac, docenic itd;)

jasne ze jeden woli chrom na metry, drugi ledy na kilometry a 3 jescze co innego;p ale z tego wszytskiego na prawde mozna zrobil ładne auto:)

Opublikowano

To tylko konstruktywna krytyka, którą nie każdy umie docenić. Ale myślę, że w przypadku kolegi karolek61 będzie inaczej :good:

To o mnie?

Opublikowano

Nie, do wszystkich fanów chromu na metry i ledów na kilometry (jak pięknie topor napisał) czyli lubiących modzić ale bez gustu i poczucia dobrego smaku.

Wielu na forum zaczynało od schematu: szpecenie auta (brewki, lusterka m3, chrom na metry, solary itd)->krytyka-> powrót do serii/modzenie czegoś nowego. Ja też tak miałem, mówili do mnie: nie montuj chromów. E tam, nikogo nie słuchałem a teraz wstyd mi się przyznać, że miałem to na aucie. Tak samo było z angel eyesami, bardzo mi się podobały ale na szczęście mnie skrytykowano. Ale nie do każdego krytyka trafia.

Myślę, że w przypadku karolka61, będzie inaczej bo sam pisał, żeby napisać też to co się nie podoba. To nie .eu gdzie każdy każdemu przyklaskuje :wink4:

Opublikowano

taakk;) polac mu!!;):cool1:

Opublikowano

Nie, do wszystkich fanów chromu na metry i ledów na kilometry (jak pięknie topor napisał) czyli lubiących modzić ale bez gustu i poczucia dobrego smaku.

Wielu na forum zaczynało od schematu: szpecenie auta (brewki, lusterka m3, chrom na metry, solary itd)->krytyka-> powrót do serii/modzenie czegoś nowego. Ja też tak miałem, mówili do mnie: nie montuj chromów. E tam, nikogo nie słuchałem a teraz wstyd mi się przyznać, że miałem to na aucie. Tak samo było z angel eyesami, bardzo mi się podobały ale na szczęście mnie skrytykowano. Ale nie do każdego krytyka trafia.

Myślę, że w przypadku karolka61, będzie inaczej bo sam pisał, żeby napisać też to co się nie podoba. To nie .eu gdzie każdy każdemu przyklaskuje :wink4:

ja chyba jednak pójdę w silver&black ale tak lajtowo :wink4:

Opublikowano

również mogę się pod tym podpisać :)
Opublikowano

nie dość że 1,6 to jeszcze z chlapaczami :blink::wink4:

no i te gejlookiangelejsypowerlajty z przodu wywalić

a fela jakaś taka masywna, nie robi wrażenia mimo że to 18.. zresztą jak ma robić jak mi się wydaje że 19 nie robi u mnie :wallbash:

Opublikowano

Podstawa do chlapaki wywalic i przednie lampy.

Później kolejnosc nie obowiązkowa jak juz koledzy wypisali wyzej. :naughty:

Opublikowano
  • Autor

chyba go sprzedam i kupie sobie audi 80 b2... :>

Opublikowano

nie no nie przesadzaj;p szykaj b3 2,3 170km :tongue4: :tongue4: :tongue4:

Opublikowano
i kupie sobie audi 80 b2...

i w montujesz angel ejsy :gwizdanie: