Buba Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 zapytaj kazdego kto ma lpg i gazownie ze warto, nawet bez lpg auto zupelnie innaczej chodzi. u mnie turbina gwizdze jak w dieslu przy 1800 rpm i auto lepiej sie wkreca na obroty. mozliwe ze kat byl juz zapachny ale roznice czuc. jest troszke glosniej ale fajniejszy dzwiek silnika i nie przeszkadza zupelnie w jezdzie codziennej
honzik07 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2010 ok.dzieki jak ogarne troche czasu to sie skusze i dam znac jaki efekt
honzik07 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj wywaliłem kata róznica niesamowita i swist turbinki roboty troche było ale opylało sie [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 09:29_________________________________________________został mi jeszcze do ogarniecie denerwujacy odgłos drżenia blaszki przy zejściu z obrotów
v1ck Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 wczoraj wywaliłem kata róznica niesamowita i swist turbinki roboty troche było ale opylało sie [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 09:29_________________________________________________został mi jeszcze do ogarniecie denerwujacy odgłos drżenia blaszki przy zejściu z obrotów kolego mam to samo, mechanik powiedzial mi ze blaszka jest luzna ktora idzie od turbiny do wydechu jest luzna, zastanawiam sie jak to mozna zrobic
honzik07 Opublikowano 19 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2010 tez tak mi sie wydaje bo troche juz czytałem o tym auto normalnie idzie ale ten dziwiek [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 11:41_________________________________________________co jeszcze zaobserwowałem to spalanie gazu 2l mniej na 100km
Buba Opublikowano 19 Czerwca 2010 Opublikowano 19 Czerwca 2010 tez tak mi sie wydaje bo troche juz czytałem o tym auto normalnie idzie ale ten dziwiek [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2010, 11:41_________________________________________________co jeszcze zaobserwowałem to spalanie gazu 2l mniej na 100km czyli byl zapchany :gwizdanie:
honzik07 Opublikowano 25 Września 2010 Autor Opublikowano 25 Września 2010 panowie a propo tej blaszki wie moze ktos czy trzeba sciagac turbo czy da rade toprzyklepac po wyjeciu samego kata
Rekomendowane odpowiedzi