skulcz Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 Witam Moze ktoś pomoże mi jak przestawic wyświetlacz temperatury zewnetrznej z stopni F na stopnie Celcjusz. I ten sam problem mam z klimatronikiem . Audi B5 1,8 T 2000 wersja Usa Prosze o pomoc
pre_pl Opublikowano 13 Lipca 2007 Opublikowano 13 Lipca 2007 wciśnij przycisk recyrkulacji i cały czas trzymając wciśnij + lub -
skulcz Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Opublikowano 14 Lipca 2007 ok dzieki Jutro spróbuje. a co z wyświetlaczem w zegarach. mile na Kilometry zmienilem Vag`em ale temp zostala w F[br]Dopisany: 13 Lipiec 2007, 22:23 _________________________________________________ wciśnij przycisk recyrkulacji i cały czas trzymając wciśnij + lub - kolego a możesz mi opisać dokladnie o jakie przyciski chodzi . Bede bardzow wdzieczny
Gość Murzyn Opublikowano 14 Lipca 2007 Opublikowano 14 Lipca 2007 przeciez napisal dokladnie "recyrkulacja" i +/- temperatura? co chcesz dokladniej wiedziec??
skulcz Opublikowano 16 Lipca 2007 Autor Opublikowano 16 Lipca 2007 DZieki już zrobilem . Wszytko juz pieknie pokazuje. Murzyn nie wszyscy sa tacy szpece jak wy poprostu nie widziałem o jaki przycisk "recyrkulacja" chodzi. Człowiek prosty i ciągle sie uczy....
Gość Murzyn Opublikowano 16 Lipca 2007 Opublikowano 16 Lipca 2007 sie cieszymy razem z Toba dokladniej mogles spytac )
grabalaba Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 Koledzy, a jak wyglądałoby to w passacie (1.9TDi, 97', AFN), bo próbowałem u szwagra jak wyżej i nie idzie Czy nie powinno być tak samo?
Gość spedyt Opublikowano 20 Lipca 2007 Opublikowano 20 Lipca 2007 Koledzy, a jak wyglądałoby to w passacie (1.9TDi, 97', AFN), bo próbowałem u szwagra jak wyżej i nie idzie Czy nie powinno być tak samo? Może warto poszukać forum Passata?
grabalaba Opublikowano 21 Lipca 2007 Opublikowano 21 Lipca 2007 Koledzy, a jak wyglądałoby to w passacie (1.9TDi, 97', AFN), bo próbowałem u szwagra jak wyżej i nie idzie Czy nie powinno być tak samo? Może warto poszukać forum Passata? Na forum passata jest tyle co nic Doszedłem sam - Auto+Econ=zmiana C na F
Rekomendowane odpowiedzi