Kaczmarkus Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Witam, mam taki mały, aczkolwiek strasznie uciążliwy problem po odpaleniu auta wycieraczki zaczynają chodzić i nie chcą się wyłączyć (muszę wyciągać bezpiecznik aby nie zatarły szyby), dodam że po włączeniu zapłonu jest jeszcze wszystko ok, normalnie reagują na polecenia działają czasówka i inne tryby, problem zaczyna się dopiero po odpaleniu auta, wtedy chodzą w jednostajnym tempie i nie chcą się wyłączyć, proszę o jakieś wskazówki?!?
rafix5 Opublikowano 20 Maja 2010 Opublikowano 20 Maja 2010 Witam Własnie sie borykam dokładnie z tym samym problemem ale jak narazie nic konkretnego nie zdziałałem wiec przyłączam sie do pytania kaczmarkus-a
Kaczmarkus Opublikowano 22 Maja 2010 Autor Opublikowano 22 Maja 2010 Dodam jeszcze, że po podłączeniu do komputera okazało się że manetka dobrze reaguje na polecenia i prawdopodobnie nie jest uszkodzona. Co myślicie? zwarcie gdzieś na kablach??
lemak Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 dziś u mnie również pojawił sie problem z wyłączeniem wycieraczek-czy ktoś ma rozwiązanie ? Prosze o pomoc bo jazdy nie ma w takim stanie ---------- Post dopisany 28-10-2012 at 12:03 ---------- Poprzedni post napisany 27-10-2012 at 19:49 ---------- czy to może byc sprawa modułu MCE i ewentualnej nieszczelności, jeżeli tak to którędy by się tam woda miała dostawać ?. Dodam że zaczeły szleństwo/wycieraczki/ po wczorajszych odadach śniegu.
pio63 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Mam ten sam problem wycieraczki startują po tym jak silnik zaczyna pracować, brak rekcji na manetkę. Jak ktoś sobie poradzi z tym problemem to dajcie znać. Z góry serdeczne dzięki.
lemak Opublikowano 29 Stycznia 2013 Opublikowano 29 Stycznia 2013 Panowie czy nadal problem nie rozwiązany ? z wycieraczkami
Rekomendowane odpowiedzi