major13 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 witam. niedawno kupilem A4 i chciałem podmienic radyjko na inne. jakos mi sie to nie widzi i chcialem wsadzic spowrotem ori. zle wpisalem kod i sie zablokowało (SAVE II). wyczytałem na forum ze wystarczy zostawic na godzinke i mozna wpisywac na nowo.i tu jest problem bo juz 2 razy po dwie godzinki albo i lepiej zostawialem wlączone radyjko pod prostownik i jak wracałem po tym czasie do garażu to radio juz nie świeci mimo ze jest załonczone.wiem ze podobne tematy juz były ale nie moge wyszukac.pozdro
chudineze Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 w aucie to zrób a nie pod prostownikiem bo nie wszystkie kable pewnie podłaczyłeś
major13 Opublikowano 19 Maja 2010 Autor Opublikowano 19 Maja 2010 tez próbowałem tylko ze przy wsuniętym kluczyku a nie wiem czy trzeba na zapłon dac.....
chudineze Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 jak czytałeś to chyba wiadomo, że musi być zapłon
pablo_9 Opublikowano 19 Maja 2010 Opublikowano 19 Maja 2010 Ja u siebie nie zostawiałem na zapłonie wystarczyło włączyć radio i zostawić na ok. 2 godziny i jak wrócisz radio powinno być wyłączone i po włączeniu będzie możliwość wpisania kodu na nowo.
Rekomendowane odpowiedzi