Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AJM] A4 Avant 1.9 TDI, czarny grill str. 6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co wy chcecie od tej skóry, fotka nie jest normalna i dlatego tak to wyglada, pozatym ten typ foteli z reguły jest pomarszczony, co innego kubły :gwizdanie:

ładne autko :good:

Opublikowano
  • Autor

No właśnie pisałem o fotce, trochę poprzerabiana (zrobiony jest hdr), dzięki za obronę :notworthy: . A już prawie wystawiłem ogłoszenie na aukcji :wallbash: (żarcik)

Opublikowano

A już prawie wystawiłem ogłoszenie na aukcji :wallbash: (żarcik)

I co myslisz ze znalazł by sie jakis chetny na takie auto z tak zniszczona skórą?? :polew:

Zrób normalne fotki i pokaż im ze skóra jest cacy :naughty:

Opublikowano

No właśnie pisałem o fotce, trochę poprzerabiana (zrobiony jest hdr), dzięki za obronę :notworthy: . A już prawie wystawiłem ogłoszenie na aukcji :wallbash: (żarcik)

wrzuć im na dowód normalna fotke wnetrza :naughty: to dadzą spokój spaczone łby forumowe :decayed::polew: :polew:

:dziura:

Opublikowano

Taaaa , albo jeszcze bardziej pojada jak to jest prawda :naughty:

No ale trzeba przyzanć że auto sie ładnie prezentuje :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Fotka niepoprzerabiana ;) terez możecie mnie je*** :P

dlaporownania.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Opublikowano

Ale się czepili :disgust: Patrzajta na swoje >500 tys. a nie innym głowę zawracacie :wallbash: Kupują "wyruchaną" skórę na alledrogo mówią, że okazja była i wtedy im nie przeszkadza :gwizdanie: :decayed:

Ładna włoszka, ale takiego typowego wyposażenia italiano to ona nie ma :) nie licząc drewna, bo to w większości włoszek jest :)

Ale pewnie masz 4 szybki w prądzie? :wink4:

Taka włoszka jak nie włoszka, bo nie ma 1BE (zawiasu -20mm), składanych lusterek, dokładanego alarmu? (przynajmniej diody nie widać po lewej stronie kiery) :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Szyby w prądzie tylko x2 (wkurza mnie to strasznie). Ale za to alarm fabryka;)

Opublikowano

Szyby w prądzie tylko x2 (wkurza mnie to strasznie). Ale za to alarm fabryka;)

Na początku jest uciazliwy, nie zostaw otwartych okien kiedys bo zaraz bedziesz wracał, a audi da o sobie wizualnie jak i głosno znać :naughty:
Opublikowano

Fotka niepoprzerabiana ;) terez możecie mnie je*** :P

dlaporownania.jpg

Uploaded with ImageShack.us

o kórva, na tej fotce to ja widzę 600 tys km

żartuje :decayed:

w książce powinien być ten kod koloru, albo możesz mi wysłać VIN na priva to sobie sprawdzę[br]Dopisany: 19 Maj 2010, 20:41_________________________________________________wypas nie jest powalający, ale jest klima

wrzuć jeszcze trochę niemodzonych fotek

Opublikowano
spaczone łby forumowe

to kowi nie sap tylko za robotę się bierz :decayed:

Może ona nie z włoch jak bez lusterek :naughty::wink4:

Powiem tak jesli motorownia jest w dobrym stanie to będziesz zadowolony z tego AJM na prawdę fajny silnik...

mówie to ja cżłowiek który szukał 2,5tdi lub 1,8T :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Poszperałem w papierach i wyczytałem, że auto jest z belgii, sprowadzone do włoch w 2004.

Opublikowano

Poszperałem w papierach i wyczytałem, że auto jest z belgii, sprowadzone do włoch w 2004.

No to już wsio jasne :) Włoszki nie są tak ubogie :naughty: A już prawie każda ma 4 szyby w prądzie :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

No i wszystko wiadomo??

A masz książkę serwisową?? :mysli:

Niestety, jak przystało na auto z Włoch, nie posiadam takowej ;)[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 12:27_________________________________________________rafalekx, faktycznie jest dosyć ubogi..:( Aczkolwiek rzadko się trafia auto w skórze i z czujnikami parkowania (przydatnymi w mieście i garażu ;) ). Dokucza mi za to brak tych elektrycznych szyb z tyłu i niefabryczne, podświetlane na niebiesko-biało, radio :confused4: . Chciałbym wsadzić oryginalne, ale nie mam nawet okablowania pod zmieniarkę w bagażniku. Będę misiał czekać na natchnienie do rozbierania plastików :P Ale wtedy już może podciągnę jakiś lepszy sprzęt :), więc może nie ma tego złego.

Opublikowano

wyposażenie do sobie dorezasz, navi, fis itp...

Ja jednak w 1 kolejności bym się skupił na podniesieniu jej mocy :kox::evil:

Opublikowano
  • Autor

To też jest moje "pierwsze primo" ;)

Opublikowano

celujesz w sam program czy rozwijasz się bardziej?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Czas pokaże ;) Jak będą fundusze to pomyślałbym nad wydajniejszymi pompkami i większym "turbem".[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 20:08_________________________________________________Co myślicie, panowie, o progach od Ski, ale pociągniętych czarną strukturą?

Opublikowano
Co myślicie, panowie, o progach od Ski, ale pociągniętych czarną strukturą?

coś jak kupa pływająca na dnie muszli :mysli: