Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Jak naprawić lampke w schowku?!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Mam taki problem bo chodzi o lampkę w schowku bo jak otwieram schowek to powinno oświetlać mi schowek a w tym problem ,że nie oświetla a żarówka jest dobra bo sprawdzałem wiecie może w czym tkwi problem? Auto to Audi A4 B5 1.9 TDi 110KM Avant

Pozdrawiam

Daniel

Opublikowano

Tak wiemy włącz światła postojowe :gwizdanie:

Opublikowano

Ja ostatnio u siebie przeprowadziłem "naprawę" tej lampki tzn. nie świeciła w ogóle nawet na łączonych światłach. Odkręciłem schowek wyjąłem lampkę i przeczyściłem blaszki na których był taki ciemny nalot i dlatego się nie zapała lampa. Także jak na włączonych światłach nie zapala się to polecam Ci taki mały przegląd.

Opublikowano

Tak wiemy włącz światła postojowe :gwizdanie:

To nie wiesz jak naprawić bo włączam i nic :)[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 13:13_________________________________________________

Ja ostatnio u siebie przeprowadziłem "naprawę" tej lampki tzn. nie świeciła w ogóle nawet na łączonych światłach. Odkręciłem schowek wyjąłem lampkę i przeczyściłem blaszki na których był taki ciemny nalot i dlatego się nie zapała lampa. Także jak na włączonych światłach nie zapala się to polecam Ci taki mały przegląd.

No powiem ci że jak sprawdzałem żarówkę to widziałem że te blaszki były jakieś ciemne zobaczę czy się uda tak jak powiedziałeś ,dzięki i pozdro[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 13:15_________________________________________________pablo_9 pomogło tak jak powiedziałeś blaszki były zawalone i nie było styku :> dzięki za rade ,pozdro

temat uważam za zamknięty :tongue4: