GILI Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zawsze kibicowałem Anglikom,ale ta reprezentacja jest totalnie do bani Widać,że zbyt duże pieniądze zabijają to co najlepsze w futbolu. Nie kibicuję,też Niemcom,bo jestem Polakiem Meksyk gra fajną piłkę,ale Argentyna jest the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 ło pier**lony Tevez - najpiekniejszy gol Mundialu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 lubie i meksyk i argentynę ale z racji tego,że ss już czekają kibicuję ARG bo tylko oni mogą ich wyj*** mexico napewno nie dałoby rady p.s.mamy 3-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Messi to Messi wiadomo ale trzeba przyznac ze Tevez tez jest kozakiem 2 takiego walczaka ze swieca szukac ktory pracuje tyle dla druzyny a w dodaku strzela w H8J bramek i to jakich niekiedy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 ARGENTYNA rozpi Niemców . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 ARGENTYNA rozpi Niemców . 3-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 ale nie z taka łatwością, ale napewno wolni obrońcy ss nie zdążą ogarnąć gry kombinacyjnej Argentyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyliner89 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Patrząc na Argentynę jaka tam panuje atmosfera...,przypomina mi Barcelonę. Po prostu jedna wielka rodzina i to jest duży atut w meczu przeciwko Niemcom . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Patrząc na Argentynę jaka tam panuje atmosfera...,przypomina mi Barcelonę. Po prostu jedna wielka rodzina i to jest duży atut w meczu przeciwko Niemcom . w zupełności ale u niemców też widać fajną atmosferę widać,że cieszą się grą-dużo jest świeżej krwi i dlatego cieszy ich występ na mś. ale tak jak mówili w studio-tak grających ofensywnie i miłą dla oka piłe niemcy jeszcze nie grali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wypsiu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Chciał bym żeby Argentyna pokonała Helmutów ale tak nie będzie... Helmuty wygrają bo nigdy nie popełnią takich błędów w obronie jak Meksyk a polscy napastnicy dokończą robotę pod bramką Argentyny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość radekk2000 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Jestem za Argentyną.Ale Helmuty nigdy nie odpuszczają i skutecznie walczą do końca.(mają to po naszych zresztą) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Ile by tych doradców Diego nie miał, to i tak Podolski z Mirkiem rozwalą Argentynę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwadrian Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Nic mnie tak dawno nie cieszyło jak to,że Niemcy dali zarozumiałym Angolom po pupie No i polski wkład w te upokorzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Mam nadzieję, że ARG da radę GER... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DiM Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Patrząc na Argentynę jaka tam panuje atmosfera...,przypomina mi Barcelonę. Po prostu jedna wielka rodzina i to jest duży atut w meczu przeciwko Niemcom . Nie na darmo były spotkania Diego i Guardioli podczas tego sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 a ja wam powiem że będzie dogrywka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ale tak jak mówili w studio-tak grających ofensywnie i miłą dla oka piłe niemcy jeszcze nie grali. No ciekawe... A może wpływ na to ma liczba obcokrajców i ich kadrze BTW Fajnie że Angole odpadli, ale kurde szkoda że Niemcy awansowały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojt23 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Jestem za Argentyną.Ale Helmuty nigdy nie odpuszczają i skutecznie walczą do końca.(mają to po naszych zresztą) Klose i Podolski nasi ale szkoła Niemiecka :good:Cieszy mnie to,ze nasi sąsiedzi ich docenili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fayera Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 ale tak jak mówili w studio-tak grających ofensywnie i miłą dla oka piłe niemcy jeszcze nie grali. No ciekawe... A może wpływ na to ma liczba obcokrajców i ich kadrze BTW Fajnie że Angole odpadli, ale kurde szkoda że Niemcy awansowały jarko albo rybki albo pipki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zmija Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 napewno wplyw na to maja obcokrajowcy.. ale niemcy maja w glowie zakodowane o malego ze nikogo sie nie boja nie "pekaja" przed nikim maja ten charakter trzeba to przyznac jakby Klose i Podolski grali u nas to przed meczem z kims powazniejszym trzeslyby im sie kolana tak samo jak wiekszosci naszych panienek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi