Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AJL] Gdzie w Szczecinie zamontować lpg?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jak w temacie, kogo polecacie w Szczecinie by zamontował instalację gazową?

Dzwoniłem do różnych zakładów, ceny różne instalacje też od BRC SQ24 /3100 - 3300PLN/ do AGIS/3000PLN/. Skłaniam się ku BRC i cena nie jest najważniejsza, chcę by było założone profesjonalnie, dobrze zestrojone i aby nie było problemów z instalką.

Pozdrawiam

Andrzej

Opublikowano

polecam gaz-tech na nehringa

Opublikowano

Witam,

Czy zna ktoś zakład Agadampol ul.Zielonogórska 31 w Szczecinie? Czy ktoś może montował tam instalację? Z tego co się orientuję dość długo są na rynku szczecińskim.

pojawiła się też instalka BRC SQ light, co o niej sądzicie?Warto ją zainstalować?

dzięki za pomoc

Pozdrawiam

Opublikowano

Nie instaluj żadnego BRC SQ light, tylko normalny zestaw BRC SQ24. Odpłaci się bezproblemową jazdą (oczywiście jak instalator założy dobrze :))

Opublikowano

Witam,

Jeden z gazowników zaproponował mi taki zestaw: /Mówił o BRC SQ24/

centralka BRC

reduktr genius max

wtryski PAN EVO - co to za wtryski, szukałem czegoś o nich ale nic nie znalazłem...

rurka miedziana (nie aluminiowa) fi 8

Koszt instalacji o mocy powyzej 140 kW to 3300zł - /jak bede miał kryzys wieku średniego to założe chipa i zwiększę moc auta/ chciałem by była instalacja rozwojowa.

co sądzicie o takim zestawie?

Pozdrawiam

Opublikowano

Doświadczenie nauczyło mnie, że w naszej okolicy jest tylko dwóch porządnych gazowników: na Nehringa i w Tanowie.

BRC Sequent24 ujeżdżałem półtora roku w wolnossącej Imprezie (silnik boxer), zero jakichkolwiek problemów, dynamika jak na benzynie.