kandrzej Opublikowano 23 Maja 2010 Opublikowano 23 Maja 2010 Witam, Jak w temacie, kogo polecacie w Szczecinie by zamontował instalację gazową? Dzwoniłem do różnych zakładów, ceny różne instalacje też od BRC SQ24 /3100 - 3300PLN/ do AGIS/3000PLN/. Skłaniam się ku BRC i cena nie jest najważniejsza, chcę by było założone profesjonalnie, dobrze zestrojone i aby nie było problemów z instalką. Pozdrawiam Andrzej
kandrzej Opublikowano 8 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2010 Witam, Czy zna ktoś zakład Agadampol ul.Zielonogórska 31 w Szczecinie? Czy ktoś może montował tam instalację? Z tego co się orientuję dość długo są na rynku szczecińskim. pojawiła się też instalka BRC SQ light, co o niej sądzicie?Warto ją zainstalować? dzięki za pomoc Pozdrawiam
pablosan Opublikowano 8 Czerwca 2010 Opublikowano 8 Czerwca 2010 Nie instaluj żadnego BRC SQ light, tylko normalny zestaw BRC SQ24. Odpłaci się bezproblemową jazdą (oczywiście jak instalator założy dobrze )
kandrzej Opublikowano 15 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2010 Witam, Jeden z gazowników zaproponował mi taki zestaw: /Mówił o BRC SQ24/ centralka BRC reduktr genius max wtryski PAN EVO - co to za wtryski, szukałem czegoś o nich ale nic nie znalazłem... rurka miedziana (nie aluminiowa) fi 8 Koszt instalacji o mocy powyzej 140 kW to 3300zł - /jak bede miał kryzys wieku średniego to założe chipa i zwiększę moc auta/ chciałem by była instalacja rozwojowa. co sądzicie o takim zestawie? Pozdrawiam
Gość mateoos Opublikowano 15 Czerwca 2010 Opublikowano 15 Czerwca 2010 Doświadczenie nauczyło mnie, że w naszej okolicy jest tylko dwóch porządnych gazowników: na Nehringa i w Tanowie. BRC Sequent24 ujeżdżałem półtora roku w wolnossącej Imprezie (silnik boxer), zero jakichkolwiek problemów, dynamika jak na benzynie.
Rekomendowane odpowiedzi