a4sline Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2007 nie no pod kątem awaryjności to sie nie boje bo znajomy jezdzi a4 z 98 i mu sie to nie psuje wogole:))
vetto Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 tak wiec : nie parkujemy pod drzewami uwazamy na ptaski a jak ktory nachlapta to napluc, obsikac jakby wody w poblizu nie bylo ale jak naj szybciej umyc. u kalegi mego to na passacie jakby ktos ksasem potraktowal autko moze pasta automax ja narazie odpukac nie mialem duzych porblemow z tym a jak cos mam to uzywam chusteczek nawilzanych woskiem do lakieru oczywiscie nawet ladnie zchodzi i nic niewidac.
adamooo Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 użyj DIAMONDBRITE i będzie wszystko wyglądało jak nowe..
mantamegi Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Zabezpieczcie sobie swoje cacka produktami Diamondbrite. Mam na swoim ich produkty już 2 lata i zabezpieczenie super sie sprawuje.Fajna stronka Autoformula.pl Bedę ich polecał moje autko wyjechało odmienione i budzi nadal podziw !!!!
Rekomendowane odpowiedzi