RavMatrix Opublikowano 27 Maja 2010 Opublikowano 27 Maja 2010 Witam, postaram sie szybko wprowadzi w temat, mam nadzieje że pomożecie. Właśnie wróciłem z trasy, 10km przed domem napotkała mnie burza, gdy wjechałem w epicentrum burzy zegary zaczeły szale, prędkościomież czasem pokazywał prędkośc czasem opadał w dół, wskaźnik paliwa raz pokazywał pol baku a raz kontrolke od rezerwy mi wlaczał, to przez te anomalia? Komputer siada? Wilgoc zlapal czy ki pieron? Prosze o pomoc
zgredek27 Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 Pewnie gdzies nie łączy któryś lut. Moze byc przez wilgoć. Usterki szukałbym w samych zegarach.
manqm Opublikowano 28 Maja 2010 Opublikowano 28 Maja 2010 prawdopodobnie procesor motoroli w zegarach, poczytaj było już dużo o tym...
szogun0 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 A ja bym szukał wilgoci w instalacji. Tam jeszcze nie ma licznika z motką.
janSerce Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 spradź odpływy w poszybiu, może zalało Ci ECU albo kabelki pod ECU i stąd te wariacje na zegarach ja kiedys miałem tak zapchane odpływy w podszybiu że przy większej ulewie miałem wody pod ECU aż.
Artur82 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 tez obstawiam wode...poczekaj chwile az przestanie padac i wszystko wyschnie wtedy zobaczysz
Rekomendowane odpowiedzi