QRi Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Zależy co rozumiesz przez normalna miejska jazde Dużo zależy od kolektora. Abstrahując od kolektora, GT28RS nie jest jeszcze tak wielką turbiną która porządnie ładuje dopiero grubo powyżej 4k. Jezeli komuś zależy na okolicach 300ps to disco kartofel jest optymalnym rozwiązaniem. Raz że ma optymalną charakterystyke (wstawanie/dmuchanie u góry) to jest pancerne poza tym takie ~300 ps jeszcze łatwo usprzęglić. Jestem ciekaw jak zachowywalo by się sprzęgło (czy to radzikowskiego czy jakis Helix) przy np 380 ps - imo sprzęgło i koło zamachowe wymieniamy razem z olejem i filtrami
CoLo Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 Wiesz sprzeglo kazde zajedziesz, mozesz miec i 3 tarczowe carbonetica i tez moze pasc po 10k...najwazniejsze zeby umiec na takim jezdzic... Ja jestem cieakw jak bedzie sprawowalo sie sprzeglo od Radzika, ktore bylo szykowane na 300ps przy ok 350ps... Coz przyjdzie raczej mi to sprawdzic......jezeli taka moc osiagne, dam znac
QRi Opublikowano 29 Maja 2010 Opublikowano 29 Maja 2010 no ja wlasnie do powyzszego zrobilem sobie sprzeglo u radzika ;D
JUZIU Opublikowano 29 Maja 2010 Autor Opublikowano 29 Maja 2010 sorki że dopiero pisze ale nie miałem dostepu do neta Koledzy dzięki za wszystkie odpowiedzi ale plany diametralnie się zmieniły i bede sprzedawał swoje a4 i szukał godnego uwagi s4 b5
Rekomendowane odpowiedzi