Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AWX] Instrukcja obsługi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Od razu mowię,ze przeszukałem forum :)

Oto moje pytanie: gdzie mozna dostać instrukcję obsługi po polsku do Audi A4 1,9 TDi z 2002 r.

Czy to prawda,że mają takową w serwisie? a może u dealera? A może jest gdzieś do pobrania w necie :)

Czy każdy serwis ma? i sprzedaje jesli tak to za ile? Moj najblizszy to Lubin potem Wrocek.

Drugie najistotniejsze pytanie - czy serwis jest w stanie ustalić faktyczny przebieg samochodu i na podstawie czego? (nie chodzi tu o stan z licznika)

Czego domagać się od nich w czasie takowej inspekcji (tak,zeby nie wcisneli mi kitu)

Pozdro

Opublikowano

Instrukcje masz w ASO albo na allegro.Koszt to ok 60zł.

Serwis jest w stanie podać faktyczny przebieg auta na podstawie numeru nadwozia.

Opublikowano

Myślałem,że sie podłączają pod komputer i stamtąd potrafią wyczytać rzeczywisty przebieg. Słyszałem,że mozna sie też o przebiegu dowiedzieć z czujników ABS :shocked:

Opublikowano

Myślałem,że sie podłączają pod komputer i stamtąd potrafią wyczytać rzeczywisty przebieg. Słyszałem,że mozna sie też o przebiegu dowiedzieć z czujników ABS :shocked:

Da się , ale ten bajer nie działa w każdym B6 :>

Opublikowano

Hugo

Da się , ale ten bajer nie działa w każdym B6 cheesy

Prezes a wiesz może jak to zrobić???

Opublikowano

Hugo

Da się , ale ten bajer nie działa w każdym B6 cheesy

Prezes a wiesz może jak to zrobić???

Potrzebny jest VAG i trzeba wydać jeszcze troche kasy na specjalną przejściówkę ;)

Opublikowano

Wszystko pieknie i ładnie ale czy w serwisie określą rzeczywisty przebieg, nie tylko po cyferkach na liczniku :>