krg1 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Witam Wiem ze to forum a4, ale wiem tez ze sa tu ludzie któży sie znaja na a3. Znajoma posiada audi a3 sportback 2009r i za każym razem zanim wysiadzie musi nacis na guzik zeby sie jej klapły lusterka czy nie da sie tego jakos ustawic zeby lusterka sie same klapowal z pilota wraz z zamykaniem auta? jesli sie da to co trzeba zrobic ? dzieki pozdrawiam
insane_Infinity Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 www.forum.a3-club.net tam ci pomogą
A-rek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 nie wiem akurat jak to jest w A3 S-ck ale niech ustawi przelacznik lusterek na zamykanie i za kazdym razem powinny jej sie skladac samoczynie (no chyba ze w tym samochodzie jest inaczej)
jedrekx Opublikowano 2 Czerwca 2010 Opublikowano 2 Czerwca 2010 szczerze powiedziawszy to nie mam pojęcia czy można je jakoś zaprogramować - ja u siebie nie mam opcji elektrycznego składania lusterek.. niech pogada w ASO albo z ogarniętym mechanikiem czy jej to zaprogramują
krg1 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 właśnie o Tobie myslalem zebys sie wypowiedzial bo wiem ze troszke siedzisz w temacie a3 wlasnie napisalem meila do aso
Rekomendowane odpowiedzi