kryspin1910 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Przy skręcaniu w lewo prawo sa odczuwalne luzy na kierownicy tak jak by cos przeskakiwalo co to może byc ?Prosze o pomoc!
A-rek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 moga to byc luzy na maglownicy. a jakies trzaski lub stuki slychac :?:
kryspin1910 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2010 Własnie o to chodzi ze podczas jazdy nic nie słychac tylko sa odczuwalne luzy na kierownicy.na postoju znowu slychac stuki przy gwałtownym ruszaniu kierownica w lewo-prawo
A-rek Opublikowano 1 Czerwca 2010 Opublikowano 1 Czerwca 2010 Własnie o to chodzi ze podczas jazdy nic nie słychac tylko sa odczuwalne luzy na kierownicy na poczatek sprawdz amorki z przodu
kryspin1910 Opublikowano 2 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2010 amorki nie sa dobre bo sprawdzalem [br]Dopisany: 02 Czerwiec 2010, 10:01_________________________________________________tzn amorki sa dobre
ROBERT Opublikowano 3 Czerwca 2010 Opublikowano 3 Czerwca 2010 Końcówka/i drążka kierowniczego ew. same drążki A może tzw. "krzyżak" ...
kryspin1910 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 To jak beda luzy na drazkach ma to wplyw na luzy odczuwalne na kierownicy
ROBERT Opublikowano 4 Czerwca 2010 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Mogą być wyczuwalne luzy ale przede wszystkim słyszalne stuki ... jeżeli sam luz to albo krzyżak albo magiel ...
A-rek Opublikowano 5 Czerwca 2010 Opublikowano 5 Czerwca 2010 wczesniej bylo napisane Własnie o to chodzi ze podczas jazdy nic nie słychac tylko sa odczuwalne luzy na kierownicy ale ja bym jeszcze raz porzadnie sprawdzil drazki kierownicze. a jak jedziesz po drodze o zlej nawierzchni to takze nie ma zadnych stukow :?:
kryspin1910 Opublikowano 6 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2010 Nie ma tylko przy skrecaniu jest odczówalne przeskakiwanie na kierownicy tak jakby cos miało luz
A-rek Opublikowano 7 Czerwca 2010 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Nie ma tylko przy skrecaniu jest odczówalne przeskakiwanie na kierownicy tak jakby cos miało luz mialem takie cos przed regeneracja magla, po regeneracji jak reka odjal
kryspin1910 Opublikowano 7 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2010 Jaki koszt takiej regeneracji????
bartu Opublikowano 25 Lutego 2011 Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam, również mam problem z luzem na kierownicy ok 5mm, mało tego podczas jazdy i wchodzeniu w zakręt kierownica mi nie odbija tylko zostaje skręcona. Byłem na diagnostyce i nic w zawiechu nie znaleźli oprócz rozerwanej poduszki pod skrzynią.
Rekomendowane odpowiedzi