Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Prośba o pomoc w konkursie Mazda ZOOM ZOOM (wersja testowa nowego rysunku)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:.

Od dziecka interesowałem się samochodami i lubiłem/lubię je rysować, także postanowiłem wziąć udział w konkursie Mazdy ZOOM ZOOM. Teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłem... Odwołania już nie ma. Może to co narysowałem to nie jest wysokich lotów :embarrassed:. Mam prośbę do Was o głosy :).

Tutaj znajduje się link do mojej pracy http://www.mazdadesign.pl/praca,364.html (proszę o szczere oceny, wtedy będę wiedział, że jest jeszcze dużo do poprawienia).

Z chęcią przeczytam Wasze opinie na temat mojej pracy :).

Pozdrawiam.

Opublikowano

szczerze mówiąc, jest jeszcze trochę do poprawienia :gwizdanie: sam lubię rysować autka, na lekcjach już nie raz z nudów rysowałem. Ale dałem ci 5 pkt. :good:

Opublikowano

wiesz niby fajnie ale profi rysunek to nie jest, ja osobiscie nie rysuje, wiec negowac tez za bardzo nie moge ale proszac o opinie chetnie powiem co mysle

otoz wysylajac rysunek na taki konkurs i myslac o wygranej rysunek powinien wygladac jak spod deski kreslarskiej a nie jak wytwor nudnych lekcji historii, tak wiec uwazam, ze linie powinny byc symetryczne, zderzaki powinny identycznie zachodzic na kola, wszystkie wymiary powinny byc mniej wiecej podobne i takie aby je odtworzyc w skali 1:1

mysle rowniez, ze np felgi moglbys znacznie lepiej dopracowac, bo teraz wygladaja jak od wozu drabiniastego :thumbdown:

ale ogolnie pomysl ok, tylko moze moglby byc bardziej futurystyczny :mysli:

zycze kolego udanej realizacji projektu i zwinnej reki do narysowania poprawek :wink4:

Opublikowano

Ale masz krzywe fele :naughty:

Opublikowano

Dach od tyłu też krzywy .Ogólnie to ja bym lepiej nie narysował :naughty:

Opublikowano

dobrze jest :> dalem 5 :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Dziękuje za opinie :hi:. Tak się zastanawiałem czy wysłać czy nie wysłać tych rysunków. Najwyżej popracuje nad poprawioną wersją :).

Opublikowano

ode mnie też masz 5, za te fele :polew:

Opublikowano

ej to joke? :kox: :kox: dla mnie wygląda to na rysunek 5 latka :tongue4: bez urazy

Opublikowano
  • Autor

Wiem, że to nie wygląda najlepiej, ale jak przyjdzie wena to narysuje coś lepszego :przebiegly:.[br]Dopisany: 04 Czerwiec 2010, 16:45_________________________________________________Witam :). Akurat znalazłem chwilę czasu i postanowiłem narysować jeszcze raz, narazie to wersja testowa. Może być?

skanuj0004w.jpg

Opublikowano

Kolego jest lepiej ale nadal koślawo. Przód wygląda jak VAN, bo przednia szyba i maska są prawie pod takim samym kątem. Kratki w zderzaku też trochę przekombinowane i generalnie przedni zderzak wygląda jak pług. No i fele zmień bo z przodu masz 16" a z tyłu 15" :polew: Tylne nadają się do prostowania :polew: Ale środkowa część i tył ujdzie, tylko przód spaprałeś. No i te koła popraw, żeby takie koślawe nie były :> A i wzór felg przypomina mi hitlerowski żelazny krzyż :polew:

Opublikowano
  • Autor

Ok :). Poprawi się :).

Opublikowano

Dawaj, dawaj, zrobimy z Ciebie drugiego Picassa. Może wygrasz konkurs i zatrudni Cię jakiś koncern, np Audi. Wtedy klub będzie miał swoją wtykę w Ingolstadt a co za tym idzie będziemy mieli duży wpływ na wygląd kolejnych generacji A4 :polew:

Opublikowano
  • Autor

Trochę pokreśliłem na szybkiego i wyszło mi cuś takiego :blink::

skanuj0005r.jpg

Trochę koślawy, ale bedzie. Wyklepie się... a jak :polew: :polew: :polew:.

Starczy na dzisiaj :decayed:. I'll be back... soon

Opublikowano
:polew: :polew: :polew: Patrząc na Twoje wcześniejsze rysunki to widzę tu duże podobieństwo... To chyba Mazda A4 :polew:
Opublikowano
  • Autor

Bez Mazdy nie ma jazdy :polew: :polew: :polew:, a tak na poważnie to ostatnio mnie jakoś wzięło na rysowanie :blink:. Czyżby jakaś wena :mysli:. Od zawsze marzyłem, żeby zostać projektantem samochodów, ale niestety trzeba być bardzo dobrym z matematyki i fizyki, a u mnie z tym kulawo... No i jest jeszcze kilka rzeczy do poprawienia, a rysowanie trochę trwa..., a teraz za bardzo czasu nie mam bo egzaminy, zaliczenia itp... gdzieś w drugiej połowie czerwca będzie go więcej... :). Jak patrzyłem na inne prace w tym konkursie Mazdy to moje wymiękają... :embarrassed:. Początkowo jako projektant chciałbym pracować dla Toyoty i chciałbym stworzyć samochód, który by z powodzeniem mógł konkurować z Mitsubishi Lancerem Evo czy Subaru Imprezą WRX STi, a nazywał by się Toyota Electrom... Dobrze, że marzenia nie kosztują... a teraz tylko OOOO :kox:.