Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 dobrany pod kolor foteli:) auto bedzie robione w dipie
Michał Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 wnetrze mam w zasadzie poskładane. i teraz czas na zmiany zewnetrzne. do zderzaka rs4 który na aucie. wpadły progi z s4 i zderzak s4 tył. i całe auto zmienia kolor.
slepy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 wnetrze mam w zasadzie poskładane. i teraz czas na zmiany zewnetrzne. do zderzaka rs4 który na aucie. wpadły progi z s4 i zderzak s4 tył. i całe auto zmienia kolor. tylny zderzak dorwałeś od lifta? jeśli tak to jaki pieniądz?
Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 przedlift. polift mnie nie interesował szkoda było by ciąć bok chodza mi po głowie mysli zeby dołozyć dufuzor ze zderzaka rs6 fotki bedą jak auto bede miał już w wiekszosci skonczone.
slepy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 przedlift. polift mnie nie interesował szkoda było by ciąć bok chodza mi po głowie mysli zeby dołozyć dufuzor ze zderzaka rs6fotki bedą jak auto bede miał już w wiekszosci skonczone. po co ciąć bok?
Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 bo chce taki dyfuzor Zdjęcie Audi RS6 Sedan Large | Zdjęcia-Samochodów.pl wiem ze było b5 rs4 zrobione w sedanie z takim dyfuzorem. wiec po co ciąc polifta s4 jak przedlift sporo tańszy a różnią się tylko dyfuzorem , który i tak chce zmieniać.
slavko87 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 koncowki tlumika takie jak na foto beda?
slepy Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 bo chce taki dyfuzorZdjęcie Audi RS6 Sedan Large | Zdjęcia-Samochodów.pl wiem ze było b5 rs4 zrobione w sedanie z takim dyfuzorem. wiec po co ciąc polifta s4 jak przedlift sporo tańszy a różnią się tylko dyfuzorem , który i tak chce zmieniać. aha no tak, myślałem ze zostawiasz tak jak jest:wink:, w takim razie mądre posunięcie, czekam na fotki:wink:
Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 narazie zostaje ori. ale szukam dyfuzora własnei od rs6 w rozsądnych pieniądzach. przymeirzałem już ori rs3 czy od mercedesa i jakos niebardzo.
slavko87 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 to git, a ja ogarnolem spryski i schemat byl dobry lecz po podpieciu imitacji samopoziomu plus sie zmienil i przez to nie dzialalo jak bylo napisane ale elektryk zaraz to ogarnal i jest git:decayed:
Gwerty Opublikowano 6 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2013 no to super ze ogarniety temat.
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 auto w trakcie dipowania. tym czasem jedno kól już gotow View image: IMG 2413
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 auto w trakcie dipowania. tym czasem jedno kól już gotowView image: IMG 2413 będzie kozak
mrogal Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 auto w trakcie dipowania. tym czasem jedno kól już gotowView image: IMG 2413 po co je pomniejszasz?
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 po to zeby na jasnym aucie nie chce miec srebrnych. a felgi w w cczarnym bedą zlewały sie z oponą i całą wneką błotnika i bedzie kontrast dla jasnego auta.
Młody_drog Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opony sie nie maskuje przy dipowaniu:decayed:
Michał Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opony sie nie maskuje przy dipowaniu:decayed: Sa rozne szkoly, jednemu cos tam napylilo na opone i zdziwiony ze ciezko schodzi:D, innemu krawedzie sie strzepily przy zrywaniu... Dlatego pytam;-) Wysłane z mojego GT-I9070
Rekomendowane odpowiedzi