Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 a co do miejsca i terminu to mam w dópie ze jest po sezonie , jade sie nachlać jak świnia i nie zamierzam wychodzić poza ośrodek , a wate cukrową to mi w razie czego przyniesie Poziek. spoko loko od razu oświadczam, że w basenie pływam toples i bez slipków...każda nieświadoma niewiasta, którą moskal "przypadkowo" zepchnie do wody szybko mnie polubi :gwizdanie: Oczywiście nie będę patrzył na palce, czy są na nich obrączki ślubne, narzeczeńskie czy kurfa wyrezane z fiołków czy innych traw No mam nadzieję, że lista się powiększy Ty tak nie kozacz bo jedziesz ze Scarlett , więc dupeczkę już masz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: niech wie co straciła... :naughty: :naughty: eeee tam , jeszcze nic straconego :naughty: :naughty: zakazany OWOC smakuje najbardziej :gwizdanie: no oby jak najszybciej się tego nauczyła :naughty: :naughty: wygląda na pojętną :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ty tak nie kozacz bo jedziesz ze Scarlett , więc dupeczkę już masz :polew: Scarlett jest do hardcorów...pissing, gaging, anal, fisting i takie tam Ona to lubi :kox: wiesz kto ??? :naughty: MEDALIKOWĄ ? :gwizdanie: :naughty: :naughty: :naughty: :gwizdanie: niech wie co straciła... :naughty: :naughty: eeee tam , jeszcze nic straconego :naughty: :naughty: zakazany OWOC smakuje najbardziej :gwizdanie: no oby jak najszybciej się tego nauczyła :naughty: :naughty: wygląda na pojętną :naughty: :naughty: to fakt, widać, że ma potencjał :gwizdanie: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszr Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Scarlett jest do hardcorów...pissing, gaging, anal, fisting i takie tam Ona to lubi :kox: Niezła w takim razie z niej sucz :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 miłość na zlocie będzie kwitła :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 jak dla mnie to nie ma sensu sie rozklejac nad tym czy jest to dobry termin i miejsce...to nie Era żeby wszystko dopasowali kto chce miło spędzić czas z klubowiczami to nie będzie wybrzydzać a skupi się na dobrej zabawie ja tam jede pierwszy raz na ogolniaka i mysle ze czy bedzie tam tlum ludzi czy nie liczy sie zeby poznac ludzi z klubu no,brawo,młodzież wie o co chodzi młodzież sądząc po profilu to jesteś 3 lata młodszy od mojego syna trzeba będzie tą kwestie przy ?x0,7 omówić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Scarlett jest do hardcorów...pissing, gaging, anal, fisting i takie tam Ona to lubi :kox: Niezła w takim razie z niej sucz :kox: może nie wygląda za dobrze ale podobno zna w c**j "sztuczek" :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Scarlett jest do hardcorów...pissing, gaging, anal, fisting i takie tam Ona to lubi :kox: Niezła w takim razie z niej sucz :kox: może nie wygląda za dobrze ale podobno zna w c**j "sztuczek" :naughty: :naughty: no dokładnie...raz jak się przyssała to człowieku tydzień usiąść na jajkach nie mogłem :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Scarlett jest do hardcorów...pissing, gaging, anal, fisting i takie tam Ona to lubi :kox: Niezła w takim razie z niej sucz :kox: może nie wygląda za dobrze ale podobno zna w c**j "sztuczek" :naughty: :naughty: no dokładnie...raz jak się przyssała to człowieku tydzień usiąść na jajkach nie mogłem :gwizdanie: :gwizdanie: :shocked: :shocked: :shocked: dasz ją pociupciać ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 we dwóch ją weźmiecie jak zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 dasz ją pociupciać ??? jak medalikowa się dobrze spisze to jasne, Scarlett pójdzie do ciebie na jedną noc...ale nie więcej bo nie wiem czy dasz radę więcej :naughty: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 15:37_________________________________________________ we dwóch ją weźmiecie jak zwykle ty karnetu na oglądanie nie dostaniesz :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ono Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 dopisać : ono adamoo lukass przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 no,brawo,młodzież wie o co chodzi młodzież sądząc po profilu to jesteś 3 lata młodszy od mojego syna trzeba będzie tą kwestie przy ?x0,7 omówić :gwizdanie: licznik mi sie przekręcił :gwizdanie: 0,7 nie pogardzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malik Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Scarlett jest do hardcorów...pissing, gaging, anal, fisting i takie tam Ona to lubi :kox: Niezła w takim razie z niej sucz :kox: może nie wygląda za dobrze ale podobno zna w c**j "sztuczek" :naughty: :naughty: Tylko trzeba uważać żeby z niej powietrze nie zeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 ono adamoo lukass przem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 dopisać : ono adamoo lukass przem Wyślij na pw do Bienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 dopisać : ono adamoo lukass przem Józefów Upper Class Team is comming Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Tylko trzeba uważać żeby z niej powietrze nie zeszło na zimowym chodziła jak "brzytew" :naughty: :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 Ile litrów cytrynówki było w BT ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 11 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2010 dasz ją pociupciać ??? jak medalikowa się dobrze spisze to jasne, Scarlett pójdzie do ciebie na jedną noc...ale nie więcej bo nie wiem czy dasz radę więcej :naughty: [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 15:37_________________________________________________ we dwóch ją weźmiecie jak zwykle ty karnetu na oglądanie nie dostaniesz :gwizdanie: :gwizdanie: nawet nie śmiałbym prosić [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2010, 16:03_________________________________________________ Ile litrów cytrynówki było w BT ?? :gwizdanie: za dużo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi