kasal Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 witam mam problem, powódź nawiedziła mój samochód - stanął w momencie przejazdu przez zalaną szosę (ZGASŁ SAM) woda była na poziomie zderzaka tuż pod światłami - przejazd na biegu 1 z nie dużą prędkością. Teraz moje pytanie auto oddałem do mechanika, udaje mu się zakręcić rozrusznikime, ale czy jest możliwość,że tłoki są wygięte ( jakie są koszty kupna silnika 1.8 `96 rok avant i związane z tym wymiany??
wojtekce Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 jak pociągnął wodę to korbowody pokrzywione
Gość majki-m Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Goły słupek ADRa spokojnie kupisz za ok 1000zł ,ale nie wybiegajmy na przód,niech mechanior najpierw looknie co się stało,wody raczej nie powinien zassać skoro piszesz że była na wysokość zderzaka.
kasal Opublikowano 9 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2010 zostaje tylko nadzieja, poki co jestem dobrej mysli....
janSerce Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 sorry za OT ale co się stanie z silnikiem jeśli nagle zassie większość ilość wody? nagła rożnica temeratur zabije korbowód?
bartek1605 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 sorry za OT ale co się stanie z silnikiem jeśli nagle zassie większość ilość wody? nagła rożnica temeratur zabije korbowód? nie brak ściśliwości cieczy, a co za tym idzie niemożna wykonać suwu sprężania
Rekomendowane odpowiedzi