Skyliner89 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 Witam . Dzisiaj przed 15 miałem jechać po olej Motul X-Cess 8100 5W40, a jutro na wymianę oleju, filtrów, klocków i tarcz, ale na moje nie szczęście w ogóle nie ruszyłem z pod bloku tylko stoczyłem się na dół ;( . Naciskam na sprzęgło, wrzucam jedynkę i w ogóle sprzęgła mi nie odbiło to mnie bardzo zdziwiło, bo rano byłem samochodem w pracy i wszystko chodziło jak powinno . Nie wiecie Panowie w czym tkwi problem? Czy przypadkiem nie poszła pompka od sprzęgła? Jak tak to ile kosztuje? .
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Czerwca 2010 Opublikowano 10 Czerwca 2010 pompka to koszt ok 70-100zł z allegro.chyba że to najgorsza opcja i łapa skrzyni poszła,ale jak nie odbija to raczej pompka
Skyliner89 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2010 Dziękuje za pomoc . Okazało się, że gdzieś woda się dostała i to spowodowało, że sprzęgło nie odbijało i za naprawę zapłaciłem 50 zł. Czas pokaże czy tylko to było przyczyną...
Rekomendowane odpowiedzi