Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AVF] Filtry Knecht

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Klubowiczów, :hi:

Chciałem sie podzielić z Wami informacją na temat Filtrów do naszych Złotek TDI.Wczoraj zakupiłem filtry przez allegro firmy Knecht,i dziś w południe już jezamontowałem.Kupiłem komplet tzn;paliwa 147D,powietrzaLX819,oleju OX143D,Kabiny LA93 za 192 zł. Na stronie Knecht wycodziło mi 250 zł .Moim zdaniem to najtańszy towar.Podaję link do tej strony.

POZDRO!

http://www.motoallegro.pl/show_item.php?item=1030783714&msg=Tw%C3%B3j+e-mail+zosta%C5%82+wys%C5%82any.

Opublikowano

Przepłaciłeś :decayed:

Ja do A4 brałem tylko Knecha i za komplet filtrów na zniżkę płaciłem coś 150-170 zł :)

Również polecam :good:

Opublikowano
  • Autor

Widać,ja dostałem bez zniżki :wink4:,

ale nie żałuję,bo i tak kupiłem taniej niż w sklepie.Następnym razem będę sępił bardziej :naughty:

Opublikowano

...zacznij kupować u kolegi "Dzik'a" od nas z forum , to będzie taniej :naughty::wink4::cool1:

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info,następnym razem skrobnę do niego w sprawie części. :hi:

Opublikowano

...zacznij kupować u kolegi "Dzik'a" od nas z forum , to będzie taniej :naughty::wink4::cool1:

Potwierdzam

• 2 lata później...
Opublikowano

Witam kolegów! :)

Zbieram się do wymiany filtrów w moim 1.9 TDI 131HP.

Ten temat wydaje mi się najbardziej pasujący do mojego pytania i nie ma potrzeby zakładać nowego tematu :P

Mianowicie natrafiłem na taka licytację filtrów KNECHT:

Zestaw filtrów Knecht - Audi A4 B6 1.9TDI-AWX-AVF (3164720325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak wyceniłem wg strony inter cars, to by mnie wyniosło 313, uwzględniając zniżkę z której bym mógł skorzystać 20%, to i tak więcej niż na allegro :P

Pytanie moje, czy ktoś taki zestaw znalazł gdzieś taniej i czy się opłaca...

Nie wiem czy to ważne, ale mam po chipie auto na 168 koni i polecono mi bym nie był chytrusem na filtry :)

Opublikowano
Witam kolegów! :)

Zbieram się do wymiany filtrów w moim 1.9 TDI 131HP.

Ten temat wydaje mi się najbardziej pasujący do mojego pytania i nie ma potrzeby zakładać nowego tematu :P

Mianowicie natrafiłem na taka licytację filtrów KNECHT:

Zestaw filtrów Knecht - Audi A4 B6 1.9TDI-AWX-AVF (3164720325) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jak wyceniłem wg strony inter cars, to by mnie wyniosło 313, uwzględniając zniżkę z której bym mógł skorzystać 20%, to i tak więcej niż na allegro :P

Pytanie moje, czy ktoś taki zestaw znalazł gdzieś taniej i czy się opłaca...

Nie wiem czy to ważne, ale mam po chipie auto na 168 koni i polecono mi bym nie był chytrusem na filtry :)

Mateusz to jest moja aukcja :decayed: Możesz poszukać, ale nie wiem czy znajdziesz taniej :wink: Oczywiście jeżeli chodzi o filtry to nie ma sensu brać najtańszych. Knecht to pewny zakup.

Opublikowano

No proszę jaki zbieg okoliczności :P

Zaraz odezwę się do Ciebie na PW, bo mam tez temat inny niż filtry :)