Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Moc silnika a moc na kołach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gośc mi wlutawał nową pamieć eprom i tam jest ona podniesiona od wartości fabrycznych o 30 procent tyle bymajmniej mi powiedział

Kolego Chip tuning nie polega po prostu na podniesieniu każdej wartości która jest zapisana w pamięci o 30%, to byłoby zbyt proste. Jeśli faktycznie było tak jak piszesz z tym podnoszeniem to przypuszczam, że kość programował ci ktoś kto ma mizerne pojęcie o chip tuningu, bynajmniej nauczył się jak odczytywać i zapisywać pamięci E-prom i być może to tyle. Proponuje pojechać do fachowca jakiegoś i sprawdzić co tam masz teraz w ECU, po to aby się przekonać, bo szkoda auta. A wykres; 147KM/ 212Nm czyli można powiedzieć Seryjka. Co mogę jeszcze powiedzieć, auto było shamowane 1 raz, a zawsze robi się 3 próby czyli 3 hamowania. Już w przeszłości spotkałem się z tym, że obsługa hamowni obsługiwała rolki jak taką maszynę: "snopowiązałkę" z pola i na wykresie wychodziły głupoty. By the way też była to hamownia niby V-Tech :gwizdanie:

Opublikowano

wiesz zanim kupiłem ten soft zasięgłem porady innych użytkowników tych softów i niby wszystko ok ze podniosły te softy o sporo moc wiec dlatego sie zdecydowałem coś mi sie wydaje ze tu bedzie wina hamowni tym bardziej ze inne 150 konne audi np zostawiam grubo w tyle

Opublikowano

wiesz zanim kupiłem ten soft zasięgłem porady innych użytkowników tych softów i niby wszystko ok

to byli klienci tego tunera ????

Opublikowano

no niby tak

Opublikowano

ciężko mi uwierzyć w to, co zrobiłeś, ale każdy wybiera to co chce

Jedź lepiej do kogoś na porpawę tego gó*wna :wink4:

Opublikowano

no tak myśle i sie zastanawiam narazie auto jeżdzi niezle trzeba dobrą hamownie i wtedy bede wszysko wiedział

Opublikowano

no tak myśle i sie zastanawiam narazie auto jeżdzi niezle trzeba dobrą hamownie i wtedy bede wszysko wiedział

bardzo dobrze ze jeździ tylko sie nie zdziw jak ci kiedyś tłoki spłyna do miski olejowej :wink4:

Opublikowano

bardzo dobrze ze jeździ tylko sie nie zdziw jak ci kiedyś tłoki spłyna do miski olejowej :wink4:

albo tłokiem w pysk dostaniesz :wink4:

Opublikowano

albo tłokiem w pysk dostaniesz :wink4:

również bardzo możliwy scenariusz :kox: