passat903 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Opublikowano 11 Czerwca 2010 Witam mam nastepujacy problem z moją instalacją-przy 3000tys obrotów przełacza sie na benzynę ustawienia sterownika są ok macie jakieś pomysły bo mi sie już skończyły pozdr.instalacja stag 300-4
wojtek26 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 Sprawdz w ustawieniach przy jakich max obrotach ma przełaczyc na PB moze tam masz żle ustawione, poza tym laptop na kolana i sie przejdz z kims i obserwuj cisnienie LPG byc moze masz za niskie cisnienie ustawione na parowniku lub parownik nie wyrabia, kiedy były wymieniane filtry od gazu.
Buba Opublikowano 12 Czerwca 2010 Opublikowano 12 Czerwca 2010 prawdopodobnie za male cisnienie jest i sie sam przelacza albo filtry zapchane
passat903 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2010 koledzy dzieki za odpowiedzi wiec tak max obroty na gazie mam ustawione na 6000tys ciśnienie gazu mam ustawione na 1,05 na wolnych obrotach filtry wymieniałem dwa tygonie temu
marek34 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Opublikowano 13 Czerwca 2010 Musisz sprawdzić ciśnienie podczas jazdy. Jakie filtry wymieniłeś ? Jeśli oba to może reduktor padł. Może również przełączać od padniętego czujnika temp. gazu lub reduktora. Wstaw najlepiej plik z oscyloskopem zrobiony podczas jazy. Zobaczę przy jakich parametrach ci przełączy i będzie wszystko wiadomo.
Rekomendowane odpowiedzi