Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki telefon? Proszę o pomoc w wyborze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trzeba było numer jakiejś ładnej Pani dać w salonie i ją troszkę poczarować to byś dostał na drugi dzień - jak dałeś jakiemuś zapoconemu drągalowi to się nie dziw :naughty::decayed:

Jak nie mają na magazynie, to trochę to może potrwać - ja na IPhone'a z Plusa czekałem miesiąc - przypomnij się, bo może zapomnieli :wink4:

Opublikowano

Może inaczej sformułuje pytanie. Czy klawiatura jest na tyle duża by można było używać paluchów a nie rysika do wprowadzania tekstu???

Opublikowano

Może inaczej sformułuje pytanie. Czy klawiatura jest na tyle duża by można było używać paluchów a nie rysika do wprowadzania tekstu???

Jak najbardziej można pisać samymi palcami, jeśli jak napisałem wcześniej nie masz rąk jak bochenki chleba :wink4::decayed:

Opublikowano

Bierz HTC Desire, wcześniej miałem Xperie X1 z WM 6.1 i duża przepaść między tymi urządzeniami... W dodatku w RNSie z modułem BT "C" działa wszystko!!

Opublikowano

Podłączę się pod temat :) Jestem użytkownikiem Iphona 3g 16 gb black od prawie roku (jeśli ktoś jest zainteresowany to mogę sprzedać w przyzwoitych pieniądzach - oczywiście wszystko do ustalenia) i mam możliwość zmiany telefonu. Do wyboru mam każdy model dostępny w Erze. Zastanawiam się nad kilkoma i nie mogę nic wybrać .... Do walki stają : HTC Desire , HTC HD2 , SE X10 , Samsung S8500 . Co polecacie ?:>

Opublikowano

Po 3g to zostaje jedynie HTC HD2 z tych co podałeś. Napisz no na PW ile za tego IPhone'a sobie liczysz :wink4:

Opublikowano

Po 3G bierz Desire z Androidem, podobny i prosty system jak w 3G. HD2 to już WM 6.5, dużo więcej kombinacji i jak się niema czasu, chęci to tel. będzie nie wykorzystany...

Opublikowano

na androida nie wgrasz programu nawigacyjnego hd2 z WM :good:

Opublikowano

na androida nie wgrasz programu nawigacyjnego hd2 z WM :good:

Nawigacja - nie ma problemu, Navigon, I Go, Sygic 10, są to programy niejednokrotnie lepsze od Automapy.

Opublikowano

ja dzisiaj kupiłem Nokię E72 :dance2:

nokia-e721.jpg

Opublikowano

nokia-e721.jpg

Ja mam E71 teraz i śmiga jak ta lala

Opublikowano

nokia-e721.jpg

przestarzały sprzęt :sick3:
Opublikowano

A mógłby ktoś powiedzieć jak jest z baterią w HTC Desire i HD2 ? Czy w obu przypadkach bateria trzyma na podobnym poziomie?

Opublikowano

wszystko zależy od ustawień potrafi wytrzymać nawet 6 dni jak używasz trybu oszczędnego

Opublikowano

W Desire jak się dużo bawisz to strasznie pożera baterię, a jak się już przestaniesz tak intensywnie bawić to 2-3dni. Podobno pod koniec wakacji ma wyjść Android 2.2 mniej bateriożerny.[br]Dopisany: 12 Lipiec 2010, 18:18_________________________________________________Ja mam za krótko ten telefon żeby się o trybie oszczędnym wypowiadać :gwizdanie:

Opublikowano

Cały czas się waham jaki telefon wybrać :confused4: A może poczekać jeszcze chwile na Samsunga Galaxy S ? Z tego co widzialem konkretna propozycja :kox::naughty:

Opublikowano

polecam ktoregos z htc albo hd2,z windowsem albo desire (mniejszy)

sam uzywam hd2 i jestem zadowolony ,jest szybki i mozna wiele bajerow sobie posciagac na niego

Opublikowano

nokia-e721.jpg

przestarzały sprzęt :sick3:

:blink: :blink: :blink: nie wiem co bierzesz ale powinieneś przestać :polew: