Opublikowano 14 Grudnia 201114 l Autor Powinny, jak będą dość blisko siebie Bo jak nie to mogą obijać o zderzak
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l Autor Właśnie tego się obawiam, a nie chciałbym go podcinać. Dokładnie, lepiej ominąć tą czynność Szkoda zderzaka
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l Autor mówiłem już że pięknie się drze ten wydech na żywo? Po programie nagram jakieś filmiki
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l mówiłem już że pięknie się drze ten wydech na żywo? Po programie nagram jakieś filmiki a gdzie i kiedy w końcu soft? Dynosoft czy MR?
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l Do Adp to sobie założ 2/20mm mówiłem już że pięknie się drze ten wydech na żywo? W ogóle ta Gracjanowa eSa smacznie wygląda
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l Autor mówiłem już że pięknie się drze ten wydech na żywo? Po programie nagram jakieś filmiki a gdzie i kiedy w końcu soft? Dynosoft czy MR? Ani tam ani tam Wybór padł na GTO Może do świąt będę już po programie, a jak nie to na pewno kolejny tydzień
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l Jednak się nie uprosiłeś. Tak to jest niestety. Szkoda bo liczyłem że oblukam tą padaczkę
Opublikowano 14 Grudnia 201114 l Autor Jednak się nie uprosiłeś. Tak to jest niestety. Szkoda bo liczyłem że oblukam tą padaczkę Niestety, też żałuję bo chciałem się spotkać z kilkoma osobami z Wawy... a soft będzie taki z marchewami z wydechu? :naughty: Zapytam zanim zacznie robić
Opublikowano 15 Grudnia 201114 l Wybór padł na GTO bardzo dobry wybór a soft będzie taki z marchewami z wydechu? :naughty: poprosi na koniec o "lekkie podlanie" i bedzie git
Opublikowano 15 Grudnia 201114 l niech odrazu wlaczy antilaga i procedure startu z tego co ptaszki ćwierkały to jest pewien plan
Opublikowano 15 Grudnia 201114 l Autor niech odrazu wlaczy antilaga i procedure startu Wszystko zależy od tego jaki mam numer sterownika, jak z literą D na końcu to będzie LC i Anti Lag, jak z literą C to nie mam pojęcia, GTO powiedział że powalczy
Opublikowano 15 Grudnia 201114 l coś mnie się wydaje że to jest C ja mam koniec grudnia 98 na ecu i jest właśnie C