Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Moje skromne A4 B6 ->AVB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje skromne A4 B6 , przywieziona z Francji.

1.9Tdi ,2004 ,przebieg 195 tys, silniczek AVB,usuniety katalizator ,zastapiony zamiennikiem Gruchota,=> po virusku na 135KM Modyfikacja by DIESEL-TUNING.PL & TDI-RACING.PL

W planach: przyciemnienie szybek(na dniach) oraz zmiana alusow na ładniejsze.

Moze ktos zaproponowac na ile procent przyciemnic szybki??

1008116j.jpg

1008111x.jpg

1008112q.jpg

1008114n.jpg

Opublikowano

masz czarne ramki szyb i relingi, po co ci był ten chrom w grillach? :disgust:

wymień je na całe czarne + szybka czarna i większe alu (co za tym idzie, większa gleba) będzie :kox:

Opublikowano

Ładny Avant i kolorek tez niczego sobie.

Opublikowano

Ładny avancik.Fajny kolorek :good:

Opublikowano

A poza tym to taniej kupić w ASO niż na tej aukcji :P

Furka ładna, tylko seria, grill jakoś mi nie podchodzi :/

Opublikowano
  • Autor

no wlasnie ogladalem fotki i wiem juz o co biega, ale i cena powala na kolana, w sumie wszystkie te zeczy ktore ma ten sprzedawca sa kosmiczne :kox:

A jesli chodzi o szybki , to jaka najlepiej folie wybrac, by nie zrobic grobowca :>

Opublikowano

ja u tego kolesia kupowałem swój grill... ogólnie tej ceny nie bierz do siebie, facet jest w porządku i można się z nim targować :)

Opublikowano

40% - już jest bardzo ciemno, a 70% to już w ogóle mrok w autku. ( takie proporcje kiedyś miałem przód/tył ) Przy dobrej folii, broń boże przed allegrosyfem. Ale np. Foltech w środku i tak jest fajnie.

Tylko, że moda na takie ciemności dawno minęła, jeśli przyciemniać to wszystkie szyby na 15-20% max Niestety to już jest nielegalne w świetle polskich przepisów, ze względu na szyby z przodu. Ewentualnie sam przedział bagażowy wygląda jeszcze nie tak źle.

Opublikowano
  • Autor

40% - już jest bardzo ciemno, a 70% to już w ogóle mrok w autku. ( takie proporcje kiedyś miałem przód/tył ) Przy dobrej folii, broń boże przed allegrosyfem. Ale np. Foltech w środku i tak jest fajnie.

Tylko, że moda na takie ciemności dawno minęła, jeśli przyciemniać to wszystkie szyby na 15-20% max Niestety to już jest nielegalne w świetle polskich przepisów, ze względu na szyby z przodu. Ewentualnie sam przedział bagażowy wygląda jeszcze nie tak źle.

myslalem o samym tyle , przodu nie, no i oczywiscie nie za ciemne.

Ps , podoba mi sie grill w twojej furce.

Opublikowano

W avancie jak jest sam tył przyciemniony to fajnie wygląda, w sedanie niestety już nie tak fajnie ale lepsze to niż nic, ja jak będę robił u siebie to po prostu lekko a wszystkie :)

Opublikowano
  • Autor

zdecyduje sie chyba na 35% , tylko doradzcie jakiej firmy folie wybrac??? ma mi to robic znajomy ktory pracowal w firmie gdzie sciemniaja szybki, widzialem kilka autek co robil i wyszlo fajnie, ale zanim on zaproponuje mi folie , to chcial bym wiedziec ,jakiej folii szukac, i gdzie, bo wiadomo ze alledrogo odpada,no chyba ze tam mozna znalezc cos dobrego :cool1:

Opublikowano

Foltech. Chyba najlepszej jakości folia.

Opublikowano
  • Autor

Ciekawe ,jak cenia sobie te warsztaty, co sciemniaja szyby , jak bym chcial u nich kupic folie, pewnie jutro zajade i zapytam, na jakiej robia i ile kosztowal by metr :mysli:

Opublikowano

Kolor Twojej :a4fan: jest dla mnie jednym z najładniejszych.

Sam szukałem w takim kolorze (wyszło jak wyszło :tongue4: )

Ostatnio zauważyłem modę na ,,czarnuchy" chociaż ja bym nie uciekał od delikatnych chromowanych wstawek :wink4: Oczywiście to tylko moje zdanie :>.

Życzę przede wszystkim bezawaryjnej jazdy i powodzenia w modach :):wink4:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

jazda po modzie to piekna sprawa :) jezeli chodzi o czarnule, to juz nie sa chyba takie modne jak to bylo kilka miesiecy temu :)

Opublikowano

Jak możesz to zapodaj wykres, auto jak na razie seryjna seria, nie licząc tego czegoś z przodu :decayed:, mam nadzieje że się to będzie zmieniać, ścieme najlepiej robić tak jak Gik napisał 15- 20 %, nie róbmy z auta karawanu :wink4:.

Bezawaryjnej jazdy życzę i powodzenia w modach! :cool1: