Zimny Chirurg 2 Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Siema Tu chyba nie ma co dyskutować. Piersze wersje silników 2.0 to tragadia. Masa wad. Dla mnie jak będe brał A4 B7 to tylko 1.9 115 km i nie ma co przesadzać ze to nie jedzie. Mam teraz AJM 115 km w Borze i po wycięciu tylko kata- A4 b5 AFN Kombi 139 km robione w Dynosofcie mozna powiedzieć ze sie minimalnie ale niestety osrała. Nie wiem dlaczego ale mysle ze miałą tu dużą role 6 biegowa skrzyna biegów.A więc mysle ze te 115 km w B7 dla swiętego spokoju bije na łeb 2.0 i te jego 140 km czy w pózniejszej fazie 170.(przez chwile hehe). Pozdro ZC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turdzi Opublikowano 26 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 Dla mnie jak będe brał A4 B7 to tylko 1.9 115 km i nie ma co przesadzać ze to nie jedzie jak jestes emerytem i jezdziles wczesniej polonezem to moze i dla ciebe bedzie to jechac..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi