Henryy Opublikowano 22 Czerwca 2010 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Witam, mam pytanie co radia Symphony... Aktualnie posiadam Concert I z oryginalną zmieniarką. Jak wygląda wymiana radia w moim przypadku? Musze zmieniać ramkę... jakieś kostki? Czy radio Symphony ma wbudowaną zmieniarkę czy podłączam ją pod moją? Z góry dzięki za pomoc
aju Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Czy radio Symphony ma wbudowaną zmieniarkę czy podłączam ją pod moją? podłączasz pod swoją która masz na aucie Musze zmieniać ramkę... jakieś kostki? kosz pod 2din, klimatronik i popielniczkę
Henryy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 Czy radio Symphony ma wbudowaną zmieniarkę czy podłączam ją pod moją? podłączasz pod swoją która masz na aucie Musze zmieniać ramkę... jakieś kostki? kosz pod 2din, klimatronik i popielniczkę A jak wygląda sprawa z concert II?
aju Opublikowano 23 Czerwca 2010 Opublikowano 23 Czerwca 2010 musisz znaleźć concert2 na odpowiednią szerokość bo mają różną... jeśli nie masz can-a to can emulator się przyda
Henryy Opublikowano 23 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 23 Czerwca 2010 musisz znaleźć concert2 na odpowiednią szerokość bo mają różną... jeśli nie masz can-a to can emulator się przyda ok, ale rozumiem ze nie musze sie bawic w zadne kosze, popielniczki i klimatronik? kwestia tylko samego podlaczenia... Czy bywaly takie same szerokosci jak concert I?
aju Opublikowano 24 Czerwca 2010 Opublikowano 24 Czerwca 2010 tak, różniły się za to odcieniem nie musze sie bawic w zadne kosze, popielniczki i klimatronik? dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi