dave Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 WITAM gdzie dostane zaslepki do radia(te boczne), bo jak kazde fabryczne radio audi jest szersze od normalnego szukalem na allegro ale nie moge znalesc. a mniej wiecej kostka ile kosztuje ?
sivy79 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Szukaj na allegro napewno znajdziesz tez kupowalem ale jakis czas temu.Koszt to okolo 27zl a tu masz linka http://www.allegro.pl/item217566795_ramka_radiowa_audi_a4_do_99_r_najlepsza_jakosc.html
bronson Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Opublikowano 1 Sierpnia 2007 tylko że niezbyt fajnie to wygląda... że też nikt nie wpadł na pomysł gotowych przodów na kokpit z miejscem na normalnej wielkości radio.... ja tam zostaje przy oryginale...
Gość nuti Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 No nie ma fajnych "zaślepek" na nie firmówki, ja z tego powodu nie wymieniam radia, jade na Horusie. Audi wiedziało co robi
dave Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 OK dzieki za odp.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2007, 10:19 _________________________________________________Aha a mam jeszcze jedno pytanie. Bylem wczoraj na giełdzie chcialem kupic kostki z audi na ISO, ale sprzedawca mowil mi ze ma juz oryginalnie ISO?. Ja mam kostne na 3 wejscia, pasuje mi do radia audi tylko. Chyba jedyne co mi zostaje to przelutowanie na ISO, bo kostki z AUDI na ISO nie ma ??
Gość nuti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Nie wie mczy to jest to ale zobacz sobie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=223221261
dave Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2007 MOZE I TO ALE W OPISIE NAPISANE OD ROKU 2004 A JA MAM 97 ;/
Gość nuti Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 No niezauważyłem tego. a z tego co sie dowiedziałem to nie ma przejściówki. Musisz lutować kable z kostką
neo61 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Witam Chciałem się pochwalić Jaka ramkę ja wykonałem do swojego radia. Próbowałem na początku załozyc to plastikowe badziewie, które można wszędzie kupic , ale to była poprostu profanacja auta. Z zawodu jestem CNC Operatorem(tokarka), ale z tego tytułu mam wielu znajomych frezerów:) Ja wykonałem projekt a oni resztę Wykonane z aluminium. A z tytułu pojawienia się nowego aluminiowego elementu trzeba było wykonac coś jeszcze żeby sie dobrze komponowało:) I tak wiec dorobiłem zaślepki nawiewów bocznych. Napiszcie co myślicie, ale powiem tylko ,że każdy kto widzi na żywo mówi ,że wygląda rewelacyjnie, i Audi powinno coś takiego dawać w komplecie:) Ale mam patenta:)) Pozdr neo61
bronson Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Napiszcie co myślicie, ale powiem tylko ,że każdy kto widzi na żywo mówi ,że wygląda rewelacyjnie, i Audi powinno coś takiego dawać w komplecie:) jedyne do czego się mogę przyczepić to to że w samej ramce są chyba za duże promienie łuków na rogach w stosunku do otworu w konsoli ale może to zdjęcie przekłamuje
neo61 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Z tym się zgodze. Te promienie powinny byc mniejsze wtedy by lepiej sie zgrało. Mysle ,że wykonam jescze jedną, żeby było ładniej, Frezer wręcz nalegał, ale ja szybko już chciałem załozyć Ale program zachował,więc problemów nie będzie. Ale i tak wygląda o niebo lepiej niz te plastiki. Napisz chociaz czy się podoba?? dzieki pozdr
bronson Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Opublikowano 9 Sierpnia 2007 podoba.... przeca pisałem że tylko te rogi... ale ja i tak przy ori radiu zostane...
dave Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2007 nie no kozak te ramki i nawiewy Ja kupilem dziisaj te ramki na allegro zobaczymy jak to bedzie wyglądało [br]Dopisany: 10 Sierpień 2007, 14:17 _________________________________________________jak lipnie to sie zgłosze do ciebie :naughty:
yater1 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Jakoś nie rozumiem tego kultu "ori", jak bym został przy BECIE to by mnie pewnie jakos dzwieku trafiła. Z tymi zaślepkami, to trzba być pewnym, ze te które sie kupuje bedą idealnie pasowac do auta (ja jak kupowałem to stwierdzilismy, że różnice sa juz pomiedzy 97r a 98r). Jakie masz radio ori, jeżeli BETA to masz ISO i wymieniasz bez przeróbek (przypuszczam, że jest tak przy kazdym zestawie nieaktywnym)
dave Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Jakie masz radio ori, jeżeli BETA to masz ISO i wymieniasz bez przeróbek (przypuszczam, że jest tak przy kazdym zestawie nieaktywnym) mam oryginalne radio, ale kostki ktore wystaja mi od instalacji elekt. są 3
Rekomendowane odpowiedzi