comar_pl Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 podlaczylem wlasnie symphony w b5 z 2000roku, bo mialem nie ori radio. i teraz tak: nie moge wlaczyc radia bez wlaczonego zaplonu. po wlaczeniu radia wysuwa mi plyte - za kazdym razem. podswietlenie czasme sie przyciemnia, czasem rozjasnia - niewiadomo kiedy oraz czemu. gdzie mam podpiac kabel od emulatora/zmieniarki kiedy wszystkie sloty mam juz zajete co ma byc w ustawieniu opcji GALA zeby dzialala lub co moge miec nie podlaczone przez co nie dziala. zniknelo mi automatyczne ustawianie godziny , dlaczego? czy nie ma oddzielnego ustawienia subwoofera?? mial ktos podobne problemy??
aju Opublikowano 25 Czerwca 2010 Opublikowano 25 Czerwca 2010 gdzie mam podpiac kabel od emulatora/zmieniarki kiedy wszystkie sloty mam juz zajete też się głowiłem nad tym z tydzień przed zakupem emulatora, a wystarczy kupić przejściówkę to z żółtymi kablami, owinięte izolacją z czerwoną wtyczką
comar_pl Opublikowano 28 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2010 a co do pozostalych pytan?? nikt nie wie? ty Aju nie miales problemow z gala ? (rozniez w navi)
aju Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie miałem kłopotów z gala, działała w syphony działa i w navi czy nie ma oddzielnego ustawienia subwoofera?? nie ma, sub jest jako tył
Rekomendowane odpowiedzi